Esri GIS Conferentie


De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Dit jaar is de Esri GIS Conferentie op woensdag 20 en donderdag 21 september.

Ook is er weer veel aandacht voor gebruikersverhalen tijdens de Esri GIS Conferentie. U kunt onder meer luisteren naar presentaties over assetmanagement, ketensamenwerking, leefomgeving, smart communities, inspiratie & innovatie en 3D. Naast verhalen uit de praktijk, zijn er ook technische presentaties en expert round tables over verschillende onderwerpen. Kortom: een veelzijdig en inspirerend programma! Uiteraard is er dit jaar weer een beurs met onder andere stands en themapaviljoens van bedrijven uit de GIS-sector.  

De keynote sprekers van de Esri GIS Conferentie zijn bekend! Verschillende sprekers delen tijdens het ochtendprogramma van de Esri GIS Conferentie hun visie op het gebruiken van het ArcGIS-platform in hun eigen organisatie. 

netwerk

netwerk

1500 GIS-gebruikers zijn aanwezig om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

kennis opdoen

kennis opdoen

Meer dan 30 verhalen uit de praktijk. Technische presentaties. Expert round tables. Beurs met themapaviljoens en stands. Genoeg mogelijkheden om kennis op te doen.

antwoord op uw vragen

antwoord op uw vragen

Stel uw vragen aan Esri-medewerkers, Esri-partners of aan mede-gebruikers. Neem antwoorden mee naar kantoor om te delen met collega's.