Esri GIS Conferentie
20 en 21 september, 2017 | Rotterdam

Tensing

logoAl bijna 30 jaar ontwikkelt Tensing innovatieve softwareoplossingen en adviseert zij haar relaties wereldwijd over de implementatie van oplossingen op het gebied van enterprise mobility en GIS.


Tensing Safety & Security is een gerenommeerde leverancier van ICT-toepassingen voor de sector openbare orde & veiligheid en bedrijven waarvoor veiligheid een belangrijk aspect van het dagelijks werk is. Tensing Safety & Security onderscheidt zich door haar geo-expertise die in vrijwel alle oplossingen een belangrijke rol speelt. Zij ontwikkelt en levert toepassingen voor o.m. politie, brandweer en particuliere beveiligingsbedrijven, uiteenlopend van meldkamer via geo-analyse tot mobiele apps.


Tensing GIS Consultancy is gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Geo Informatie. Zij onderscheidt zich met de focus op het Esri ArcGIS platform en Safe Software FME.


Sinds 2001 is Tensing business partner van Esri Nederland. In de achterliggende periode hebben we onszelf gespecialiseerd in het inzetten van het ArcGIS-platform. Tensing streeft ernaar om Esri-technologie op topniveau toe te passen, waarbij het leveren van hoogwaardige kennis centraal staat. Tensing heeft Esri-certificeringen op de gebieden desktop, developer én enterprise.


Meer informatie: www.tensing.com