Esri GIS Conferentie
20 en 21 september, 2017 | Rotterdam

Tensing

De wereld digitaliseert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Hoe houd je grip op al je data en hoe zorg je dat je het juiste inzicht hebt? Tensing biedt oplossingen die daarin voorzien. Wij zijn dé partner voor Geospatial Business Analytics.

Data Science

Tijdens de GIS Conferentie 2017 presenteert Tensing op het paviljoen Innovatie welke inzichten je krijgt dankzij slimme data-analyses. Stel je eens voor dat jij met een paar klikken meer inzicht krijgt in de data die voor jou relevant is.

Utilities klaar voor de toekomst!

Als ervaren GIS-specialist voor utilities presenteert Tensing op het paviljoen Assetmanagement de ‘Jumpstart’ om aan de slag te gaan met het nieuwe Utility Network Model. Dit biedt perfecte kansen om een overzicht te krijgen van alle assets en inzicht te krijgen in zaken zoals uitval, onderhoud en netwerkmanagement. Daarnaast presenteren we twee van onze projecten bij opdrachtgevers waarbij we de klantbeleving radicaal hebben verbeterd!

Oplossingen voor Openbare Orde en Veiligheid

Tijdens de vorige edities van de GIS Conferentie presenteerden wij onze oplossingen binnen het domein van de Openbare Orde en Veiligheid. In een persoonlijk gesprek vertelt Marcel Hanswijk graag over de mogelijkheden op dit gebied.


Meer informatie: www.tensing.com