Ladies Lunch

Donderdag 24 september, 12:30 – 14.00 uur Zaal nog onbekend

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het volgende event van het vrouwennetwerk Vrouwen op de kaart: een smakelijke en (inter)actieve Ladies Lunch! Vrouwen op de Kaart organiseert deze lunch op donderdag 24 september van 12.30 tot 14.00 uur tijdens de Esri GIS Conferentie. 

Op het moment dat je met een relatie in gesprek bent over jouw dienstverlening ben je een essentieel onderdeel van de besluitvorming om wel of niet verder te gaan met elkaar. Op dat moment ‘ben’ jij jouw organisatie en jouw dienstverlening. Je kunt alleen duurzaam zaken doen en relaties opbouwen als alle betrokken partijen aan hun trekken komen. Wat heb jij te bieden? Of beter: Wat heb jij te bieden dat anderen niet of minder goed kunnen bieden? Essentieel in dit hele proces ben jij. Wat breng jij extra mee in het contact met deze relatie? Wat is jouw persoonlijke toegevoegde waarde boven op de dienstverlening van jouw organisatie? 

In deze korte workshop (60 min.) ga je onder leiding van Caroline van Halteren van C*value aan de slag met jouw persoonlijke profilering; the brand ‘ME’. Deze workshop vormt een basis om jouw profilering scherp(er) te krijgen zodat je zichtbaarder en succesvoller wordt in het opbouwen van duurzame en effectieve relaties. Direct toe te passen op de Esri GIS Conferentie!

Over C*value: 
C*value is een adviesbureau voor organisatieverbetering. Caroline van Halteren, oprichter van C*value, is technisch en gedrags-wetenschappelijk opgeleid. Ze is gespecialiseerd in gedragsanalyse en -verandering. Sinds 2007 heeft ze ervaring in het begeleiden van mensen (organisaties, teams en individueel). Vermogend om het beste uit mensen te halen. Een goede communicator en begaan met de ontwikkeling van anderen, altijd met opmerkzaamheid en een scherp inzicht.

Deelname aan de lunch is kosteloos, wel heb je naast de aanmelding voor de lunch een entree bewijs nodig voor de Esri GIS conferentie. Heb je via jouw organisatie geen toegang, vermeld dan bij je inschrijving dat je voor de ladies lunch komt. Je krijgt dan kosteloos toegang tot de conferentie. 

Aanmelden voor de Esri GIS Conferentie en de Ladies Lunch