medewerker marketing & communicatie

Wij hebben een passie voor kaarten! Heb jij die ook? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij willen onze afdeling marketing & communicatie graag versterken met een teamplayer die wil groeien, ondernemend en resultaatgericht is en zelfstandig onze producten en diensten in de markt zet.

Medewerker marketing & communicatie

Locatie Rotterdam


Als medewerker marketing & communicatie maak je deel uit van een veelzijdig marketingteam. Je werkt mee aan het succesvol uitvoeren van onze marketingstrategie. Je bent dagelijks bezig met het positioneren van onze producten en diensten en werkt aan het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie van diverse markten. De medewerker marketing & communicatie is geplaatst binnen de afdeling Marketing & Communicatie en rapporteert direct aan de manager van deze afdeling. Je bent werkzaam op ons kantoor in Rotterdam.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de marketingstrategie van diverse markten en onze diensten
  • Verantwoordelijk voor de communicatie over onze producten en diensten met bepaalde internationale klanten en non-profit organisaties
  • Mede zorg dragen voor evenementen en toepassen van online marketing (inzet website, e-mailmarketing, sociale media, webinars)

Wat wij vragen

  • Een afgeronde en relevante hbo of wo-opleiding (marketing/commerciële richting)
  • Ervaring in business-to-business met producten én diensten
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Fulltime beschikbaar
  • Bij voorkeur ervaring in softwarebranche
  • Sterk in schriftelijke communicatie
  • Gestructureerd en planmatig werken

Ons aanbod

Esri Nederland biedt een inspirerende en enthousiaste werkomgeving met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ambitieus als we zijn, creëren we waar nodig nieuwe producten en diensten. Capabele, betrokken medewerkers zijn hiervoor onmisbaar! Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën. Interessant voor ICT’ers, maar ook voor andere werknemers. Werken bij Esri Nederland betekent: betekenisvol, afwisselend en uitdagend werk. We besteden veel aandacht aan het individueel opleiden en ontwikkelen van onze mensen. Individueel, want medewerkers van Esri Nederland bepalen zelf hun opleidingstraject. Wij geven hen vervolgens de benodigde tools in handen om hun idealen te verwezenlijken.

Meer informatie of enthousiast geworden?

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met P. Stal, Manager Human Resource. Telefonisch is hij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 00.

Solliciteer op deze functie

 

Terug naar het overzicht van de vacatures

Acquisitie door werving en selectie-, detachering- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.