stage marketing en communicatie

Heb je interesse in marketing & communicatie en wil je graag nu eens echt ervaren hoe het in de praktijk is? Ben je ondernemend en resultaatgericht en klaar voor een inspirerende stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

stagiair marketing & communicatie

locatie Rotterdam


Je maakt deel uit van ons marketingteam, bestaande uit 6 personen, dat dagelijks werkt aan de positionering van onze producten, opleidingen en diensten binnen de verschillende sectoren. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de branding van het merk ArcGIS en Esri in Nederland. Als stagiair krijg je professionele vakinhoudelijke begeleiding en lever je een belangrijke bijdrage aan het behalen van onze doelstellingen. Deze bijdrage lever je onder andere door het adviseren, opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes, het organiseren van evenementen en het in kaart brengen van de markt door marktonderzoek.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Opzetten en uitvoeren van het tweejaarlijkse lezersonderzoek
  • Organiseren van evenementen in de rol van projectleider, op kantoor in Rotterdam of op externe locatie
  • Samen met de markt developer werken aan marktonderzoeken
  • Bedenken, afstemmen en implementeren van marketingcampagnes
  • Verzorgen van zowel de interne als externe communicatie van je eigen projecten

Wat wij vragen

  • HBO/WO-niveau, bijvoorbeeld richting marketing, bedrijfskunde, economie, of andere relevante commerciële opleiding. Ook net afgestudeerden die extra werkervaring op willen doen, komen in aanmerking voor deze stage
  • Communicatief sterk, creatief, doorzetter en ondernemend
  • Mentaliteit van een teamplayer
  • Minimaal vijf maanden beschikbaar (langere beschikbaarheid is een pré)

Ons aanbod

Esri Nederland biedt een inspirerende en enthousiaste werkomgeving met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ambitieus als we zijn, creëren we waar nodig nieuwe producten en diensten. Capabele, betrokken medewerkers zijn hiervoor onmisbaar! Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën. Interessant voor ICT’ers, maar ook voor andere werknemers. Werken bij Esri Nederland betekent: betekenisvol, afwisselend en uitdagend werk.

Meer informatie of enthousiast geworden?

Heb jij het in je om als marketeer bij Esri Nederland aan de slag te gaan? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Stal, Manager Human Resource. Telefonisch is hij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 00.

Solliciteer op deze functie

 

Terug naar het overzicht van de vacatures

Acquisitie door werving en selectie-, detachering- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.