Manager Customer Service

Ben jij iemand die betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan? Wij zoeken voor de afdeling Customer Service een gedreven manager: de cruciale schakel om de belangrijkste processen richting onze klanten goed te laten verlopen.

Manager Customer Service

Locatie Rotterdam


Als manager customer service geef je leiding aan het team dat een centrale spil binnen de organisatie vormt voor processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen al deze belangrijke processen weet jij de klant centraal te zetten. Je weet anderen mee te nemen in deze benadering. Op onverwachte situaties reageer je adequaat. De afdeling Customer Services is verantwoordelijk voor het offerte- en opdrachtacceptatieproces, voor het verwerken van alle trainings(aan)vragen, voor de planning van Esri-consultants in projecten of bij incidentele diensten. Vanuit je rol als manager motiveer je anderen om proactief met klanten en collega’s te schakelen over lopende zaken. In onze organisatie bouw je voort op wat er al staat. Wijzigingen die vanuit de organisatie komen, vertaal je in de processen. Daarnaast onderzoek je proactief waar processen efficiënter kunnen. De manager customer service rapporteert direct aan de directie van Esri Nederland.


Jouw profiel


Vanzelfsprekend kun je complexe administratieve processen goed doorgronden en uitleggen aan anderen. Je hebt WO/HBO+ werk- en denkniveau en 5 jaar werkervaring, waarvan 3 jaar in een leidinggevende functie. Je bent een krachtige, positief ingestelde persoonlijkheid. Klant- en resultaatgericht zijn zit in je bloed. Door jouw manier van werken laat je zien waar je voor staat. Richting anderen ben je open, verbindend en duidelijk. In jouw aanpak om processen te optimaliseren betrek je mensen op een positieve en sturende wijze. Consequenties van wijzigingen los je doortastend op.

Ons aanbod

Als dynamisch groeiend bedrijf met relatief jonge werknemers biedt Esri Nederland een inspirerende en enthousiaste werkomgeving. Wij bieden je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een actieve personeelsvereniging en informele lijnen. Ook wordt er veel geïnvesteerd in het individueel opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers.

Meer informatie of enthousiast geworden?

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Elanor Jacobs, human resources. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 00.

Solliciteer op deze functie

 

Terug naar het overzicht van de vacatures

Acquisitie door werving en selectie-, detachering- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.