software ontwikkelaar

Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar jou!

Software ontwikkelaar

Locatie Rotterdam


De afdeling Software Ontwikkeling zorgt voor het ondersteunen van klantprocessen op basis van het Esri-platform. We werken intensief samen met alle stakeholders en doen dit op een flexibele en wendbare manier. Op technologisch vlak lopen we vooraan en we richten ons op nieuwe ontwikkelingen. Binnen deze afdeling is een Agile team ontwikkelaars bezig met het ontwikkelen van Geo-oplossingen voor de Nederlandse markt, op basis van het ArcGIS-platform. Deze producten worden aan de hand van de Scrum-methodiek ontwikkeld. Een belangrijk aspect van deze functie is het doorgronden van de Esri-technologie en het Esri-platform om deze kennis in te kunnen zetten voor de realisatie van de oplossingen. Je werkt mee aan de architectuur van de producten en bent in staat om inschattingen te maken. Vervolgens help je mee om het ontwerp te realiseren

Taken en verantwoordelijkheden

 • Als onderdeel van het Agile Product Development team ben je (mede)verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van de Esri Nederland GeoProducten.
 • Je verzorgt zowel intern als extern dienstverlening met betrekking tot de producten die Esri Nederland levert.
 • Je ondersteunt de klant op technisch gebied en adviseert de interne projectleider en/of lijnmanager (haalbaarheid, impact, urenschatting, oplossingsrichting etc.).
 • Je houdt je technische kennis en de ontwikkelingen op ontwikkel- en GIS-gebied op peil.
 • Je deelt actief ervaringen en kennis; draagt bij aan publicaties van Esri Nederland en zorgt intern voor kennisoverdracht en levert ondersteuning tijdens events.
 • Je voert studies en analyses uit met betrekking tot de mogelijke toepassing van Esri producten binnen de kaders van de klanteisen. Je presenteert mogelijkheden en adviseert over toepassingen, configuraties, en technische effecten van GIS-gebruik.
 • Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijke resultaat van de opgenomen taak en werkt via de geldende standaarden en realiseert kwaliteitsborging van de werkzaamheden en/of opgeleverde producten.

Wat wij vragen

 • Kennis van Web-technologieën en werken met (web)services.
 • Ervaring in het werken met het .Net-Framework , C#, Javascript, HTML5 en CSS, python en databases (bv Oracle, SQL Server of PostgreSQL) en Team Foundation Server.
 • Ervaring met het opzetten en uitwerken van architectuur voor oplossingen.
 • Kennis van een agile aanpak.
 • Ervaring met de Esri ontwikkelomgevingen is een pré.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen voor je werkzaamheden
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (minimaal ICT opleiding op HBO niveau, GIS kennis is een pré).

Ons aanbod

Esri Nederland biedt een inspirerende en enthousiaste werkomgeving met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ambitieus als we zijn, creëren we waar nodig nieuwe producten en diensten. Capabele, betrokken medewerkers zijn hiervoor onmisbaar! Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën. Interessant voor ICT’ers, maar ook voor andere werknemers. Werken bij Esri Nederland betekent: betekenisvol, afwisselend en uitdagend werk. We besteden veel aandacht aan het individueel opleiden en ontwikkelen van onze mensen. Individueel, want medewerkers van Esri Nederland bepalen zelf hun opleidingstraject. Wij geven hen vervolgens de benodigde tools in handen om hun idealen te verwezenlijken.

Meer informatie of enthousiast geworden?

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Eefje van 't Veer, Human Resource, bereikbaar via +31 (0)10 217 07 00.

Solliciteer op deze functie

 

Terug naar het overzicht van de vacatures

Acquisitie door werving en selectie-, detachering- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.