De beschikbare ruimte helemaal benutten.

Havens zijn de belangrijkste industriële en logistieke knooppunten van de wereld: schepen brengen er goederen die vervolgens verder verspreid worden. Om dit in goede banen te leiden moet de haven de beschikbare ruimte goed benutten en zorgen voor een efficiënt logistiek proces zonder dat de veiligheid in het geding komt. Hier heeft u informatie voor nodig, zodat u alle betrokkenen kunt informeren: medewerkers, management, toeleveranciers en partners. Het ArcGIS-platform biedt u de mogelijkheid om alle informatie binnen de haven en de keten beschikbaar te maken.

"Met behulp van het ArcGIS-platform kan al deze informatie binnen 3 klikken worden opgevraagd. Eenvoud, gemak en snelheid spelen hierbij een grote rol."

Erwin Rademaker, programmamanager, Havenbedrijf Rotterdam

Thema's

Gebied en ruimte

Het havengebied efficiënt inrichten is belangrijk, zodat de ruimte goed kan worden benut.
Meer informatie over gebied en ruimte

Omgeving en duurzaamheid

Impactvoorspellingen op het gebied van milieu en de omwonenden.
Meer over omgeving en duurzaamheid

Verkeer en bereikbaarheid

ArcGIS-analyses voor een goede doorstroom van passagiers en goederen. Meer over verkeer en bereikbaarheid

Artikelen

Meer artikelen

Organisaties verminderen administratief werk rondom meldingen

Processen rondom meldingen worden steeds vaker digitaal ondersteund. Het zorgt ervoor dat organisaties sneller en gerichter aan de slag kunnen met een melding. Dit leidt tot efficiënter werken, soms vermindert het administratieve werk met 40 procent. De digitalisering merkt Esri Nederland het afgelopen halfjaar aan het toenemende gebruik van de apps en het stijgende aantal verzoeken om hulp bij de inrichting.

Met geo-informatie de beste digitale luchthaven ter wereld worden

Schiphol wil in 2018 de beste digitale luchthaven ter wereld zijn. Geo-informatie krijgt daarbij een steeds belangrijkere rol. Albert van Veen (Chief Information Officer), Floor Felten (Directeur Assetmanagement), Martijn van Kempen (Manager Delivery Asset IT Services), Nico Wasserman (Manager Assetmanagement Graphical Information) en Marleen Van der Geer (Manager Portfolio) presenteerden tijdens de Esri GIS Conferentie 2016 hoe Schiphol Group de kaart inzet om een Smart Airport te worden. Lees meer


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.