Een belangrijke rol in werkprocessen.

Natuur- en landschapsorganisaties werken vooral buiten: in al uw werkprocessen speelt de locatie een rol. Of het nu gaat om het voorbereiden van een subsidieaanvraag, het beheren van een terrein of vastgoed, het aansturen van een aannemer, het monitoren van flora en fauna of het werven en voorlichten van het publiek. Het ArcGIS-platform ondersteunt al deze processen. U kunt data van, bijvoorbeeld flora en fauna, terreinen, of recreatieobjecten inzichtelijk maken op een kaart. De kaarten kunnen worden gedeeld via webapplicaties, mobiele apps of een samenwerkingsportaal om zo u en uw stakeholders te ondersteunen bij het maken van beslissingen.

"Door de communicatie-afdeling te betrekken kunnen we ons verhaal aan een breed publiek vertellen met kaarten en StoryMaps."

Ludo Nijsten, Adviseur Geografie, WNF

Informeren

Apps en webapplicaties bieden de mogelijkheid voor nauwe interactie met vrijwilligers en het publiek.

Ketensamenwerking

Deel natuurdoeltypen- en ambitiekaarten tussen TBO’s en de provincie om optimaal samen te werken.

Apps

Met ArcGIS zijn apps te configureren voor publiek, vrijwilligers en eigen medewerkers.

Artikelen

Meer artikelen

Samenwerken via de kaart werkt versterkend in wegonderhoud van provincie Gelderland

De provincie Gelderland heeft al jaren een online geografische informatievoorziening. Nu wordt de volgende stap gezet door die informatie gericht en mobiel te delen bij de uitvoering van het wegonderhoud. Hoe geven zij de kaart in handen van iedereen? Welke wensen konden zij realiseren? En hoe werkt de provincie daarin samen met aannemers? Lees meer

Waterschap Hollandse Delta heeft slim proces met app-integratie

Waterschap Hollandse Delta (WSHD) verbindt diverse ArcGIS-apps voor hun weginspecties. Het geïntegreerde inspectieproces helpt de organisatie om voor veilige wegen te zorgen. Geo-adviseurs Guido van der Kolk en Christa Kemperman en applicatiebeheerder Dennis Adema van het geo-team van WSHD vertellen hoe hun oplossing leidt tot een echte cirkel in het assetmanagementproces. Lees meer

Video's

Voor het onderhouden van het hoogspanningsnet gebruikt Verheij Integrale groenzorg een integrale oplossing van Esri. Zowel de aannemer als de hoogspanningsbeheerder, de rentmeesters en de ecoloog werken in hetzelfde systeem. Iedereen is op de hoogte van zijn taken en de vorderingen.


WNF onderzoekt de oorzaken van ontbossing en hoe dat kan worden tegengegaan. Dit gebeurt met de lokale partners. ArcGIS is een verbindende schakel.  


 


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.