Een modern en toegespitst systeem.

Omgevingsdiensten zijn nog volop in ontwikkeling. Dat geldt ook voor het inrichten van de informatievoorziening. Het biedt u de mogelijkheid om een modern en toegespitst informatiesysteem op te zetten. Voor de VTH-taken is bijvoorbeeld geografische informatie noodzakelijk. Het ArcGIS-platform biedt omgevingsdiensten de mogelijkheid alle relevante organisatieprocessen uit te voeren met als startpunt de basisregistraties.

"GIS is een cruciaal onderdeel bij de uitvoering van werkzaamheden binnen een omgevingsdienst."

Nol Witte, coördinator cluster Functioneel applicatiebeheer & coördinator cluster Ondersteuning, Omgevingsdienst Midden-Holland

Leefomgeving

Inzicht verkrijgen door analyses uit te voeren en te visualiseren op kaarten.
Meer informatie over leefomgeving

Processen verbeteren

Verschillende informatie op basis van locatie aan elkaar koppelen, zodat er sneller en beter inzicht wordt verkregen. Meer informatie over processen verbeteren

Samenwerken

Toegang tot dezelfde informatie met het ArcGIS-platform en daarmee efficiënter werken.
Meer informatie over samenwerken

Artikelen

Meer artikelen

Organisaties verminderen administratief werk rondom meldingen

Processen rondom meldingen worden steeds vaker digitaal ondersteund. Het zorgt ervoor dat organisaties sneller en gerichter aan de slag kunnen met een melding. Dit leidt tot efficiënter werken, soms vermindert het administratieve werk met 40 procent. De digitalisering merkt Esri Nederland het afgelopen halfjaar aan het toenemende gebruik van de apps en het stijgende aantal verzoeken om hulp bij de inrichting.

Nol Witte van Omgevingsdienst Midden-Holland wint GIS Pro Award

Nol Witte, coördinator functioneel en gegevensbeheer bij Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH), heeft tijdens de Esri GIS Tech 2017 uit handen van CTO Jeroen van Winden van Esri Nederland de GIS Pro Award gekregen.

Video's


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.