Locatie als constante factor voor beleid.

De provincies hebben een belangrijke coördinerende taak in Nederland. Van Verkeer & Vervoer en Natuur & Landschap tot Water & Milieu en het versterken van de economie. Over de diverse beleidsterreinen van uw provincie heen is er telkens een constante factor aanwezig: locatie. Met locatie als verbindend element in het provinciaal informatiebeheer kunt u uw doelstellingen efficiënter en voordeliger bereiken. Het ArcGIS-platform wordt binnen alle provincies gebruikt.

"Ik ben overal in het provinciehuis geweest om alle informatieproducten en GIS-oplossingen te laten zien. Er is veel belangstelling voor, ook vanuit andere organisatie in zowel binnenland als buitenland."

Herman Voet, Specialist nieuwe toepassingen Geo-informatie, provincie Noord Brabant

Thema's

Areaal op orde

Een integrale blik op de kwaliteit van uw areaal en de mogelijkheid om toekomstige ontwikkelingen te analyseren.
Meer over areaal op orde

Integratie met bedrijfssystemen

Combineer uw ArcGIS-platform met verschillende bedrijfssystemen die u ook gebruikt.
Bekijk de video over integratie met SAP

Leefomgeving

Doorgrond en visualiseer de leefomgeving met het ArcGIS-platform door middel van analyses en kaarten. Meer over leefomgeving

Artikelen

Meer artikelen

Provincie Zuid-Holland aanwezig bij Esri E380!

De innovatieve provincie Zuid-Holland maakt gebruik van het ArcGIS-platform om hun geografische gegevens te organiseren en te beheren via hun data-portaal. GIS-manager Evert Wind vertelt in een interview met Esri hoe de provincie deze informatie openbaar beschikbaar stelt voor inwoners, op een manier dat dit zo begrijpelijk mogelijk overkomt.
Bekijk de video

Omgevingswet als stroomversneller voor 3D-ontwikkelingen bij gemeente Den Haag

Steeds meer organisaties springen in op de ontwikkeling van 3D-producten en diensten. Ook bij gemeente Den Haag wordt er breed ingezet op het gebruik van 3D. Jeroen Schilleman vertelt over het 3D- programma van de gemeente en gaat in op de noodzaak voor afstemming van de verschillende standaarden. Lees meer


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.