Maak succesvol gebruik van ArcGIS.

In het succesvol gebruiken van het ArcGIS-platform is de juiste opleiding of training essentieel. Esri Nederland Opleidingen helpt met het gedegen ArcGIS-opleidingsinstituut u en uw organisatie graag een stap verder. U krijgt er de juiste kennis en leert de benodigde vaardigheden om efficiënt en effectief gebruik te kunnen maken van ArcGIS.

Ga naar het complete aanbod

Uitgelicht:

Preconference workshop: Ontdek hoe u big data en GIS direct kunt inzetten

Hoe kunt u het beste omgaan met grote hoeveelheden complexe data zodat het eenvoudiger te begrijpen is? En hoe kunt u dit vervolgens op een slimme manier gebruiken in uw bedrijfsvoering? Dat leert u tijdens de preconference workshop GIS en big data op 20 september! Mansour Raad, senior software architect en big data-deskundige bij Esri, Inc. komt speciaal naar Nederland en deelt zijn kennis met u.

Meer informatie en inschrijven

Waarom Esri Nederland Opleidingen

Online leeromgeving

Als u een opleiding volgt bij Esri Nederland krijgt u automatisch een account en daarmee toegang tot de online leeromgeving van Esri Nederland. Hier kunt u uw gevolgde cursussen terugvinden. Dit kunt u als naslagwerk gebruiken. U kunt na afloop van de cursus nog een jaar lang de cursus online doornemen.

Ga direct naar de online leeromgeving

Trainingslocaties

Esri Nederland heeft een tweetal vaste trainingsfaciliteiten: in Rotterdam en Zwolle. Al onze faciliteiten zijn op loopafstand vanaf een NS Station. De trainingslokalen zijn voorzien van geschikte computers met internetverbinding. Daarnaast beschikken wij als distributeur over alle ArcGIS-licenties en kunnen we daardoor in alle ArcGIS-software training geven.

Ervaren docenten

De trainingen van Esri Nederland worden verzorgd door onze professionele en ervaren docenten. Dankzij hun uitgebreide kennis van het gehele ArcGIS-platform kunt u rekenen op een degelijke training. De docenten hebben het examen Esri Technical Certification op het niveau Professional behaald. Dat betekent dat zij bewezen diepgaande kennis hebben van de software. Bovendien beschikken onze docenten over de juiste didactische vaardigheden en zijn ze door Esri en Esri Nederland gecertificeerd om trainingen te geven.

Btw-vrij

Esri Nederland is als enige ArcGIS-opleidingsinstituut in Nederland geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en is daardoor gemachtigd al haar trainingen btw-vrij aan te bieden. Dit levert naast een kwalitatieve garantie ook een direct prijsvoordeel op.


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.