Een abonnement op maat.

Wilt u uw medewerkers meer vrijheid en flexibiliteit geven als het gaat om trainingen volgen? Het 'Opleidingenabonnement' bestaat uit verschillende componenten om diverse medewerkers op te leiden, waarin een medewerker zelf een vorm kan kiezen die aansluit bij zijn behoefte. Of er nu e-learning, een opleiding met een docent voor de klas of een specialist op de werkplek gewenst is - het Opleidingenabonnement geeft de vrijheid om zelf de inhoud en vorm te kiezen die bij de medewerker én de organisatie past.

Lees hoe Evides de kennis over ArcGIS planmatig en organisatiebreed borgt.

"In plaats van ad-hoc-trainingen af te nemen, willen we juist planmatig en kostenefficiënt kennis opdoen en deze borgen."

Joost Rövekamp, Hoofd Business Service Center van Evides

Voordelen

Leren wanneer u wilt

Het opleidingenabonnement geeft u het voordeel van leren op maat. Met het kennisplan bij de start van het abonnement wordt onderzocht hoe uw kennis op dit moment is en hoe de kennis het beste kan worden vergaard. Hierin kan de trainingsvorm, maar ook het leerpad samen met u afgestemd worden. Zo zijn de trainingen effectiever.

Online leeromgeving

Via mijnopleiding.esri.nl heeft u direct toegang tot het opleidingsmateriaal en is het mogelijk om in uw eigen tijd te leren. U kunt alles uit uw software halen ten behoeve van de organisatie. Ook kunt u trainingen volgen gedurende het jaar en op moment dat het aansluit bij uw werkzaamheden. Bekijk de online leeromgeving

Vaste docent

Er wordt binnen het opleidingenabonnement een docent aangesteld die voor uw organisatie fungeert als vast aanspreekpunt. Zo leert de docent uw medewerkers en processen goed kennen en andersom leren de medewerkers de docent goed kennen. Dit zorgt voor een snelle schakeling bij vragen.


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.