Skills Review for ArcGIS Desktop Professional

Deze training helpt u bij het voorbereiden van het ArcGIS Desktop Professional certificeringsexamen.

In een snel tempo gaat u middels een hands-on toepassing en groepsdiscussies uw ArcGIS-vaardigheden herzien, toepassen en uitbreiden op de volgende gebieden: vector en raster data management, data visualisatie, GIS analyse, modellering en Python scripting, kaartproductie en het delen van kaarten. Oefeningen tijdens deze training gaan uit van bedrevenheid met ArcGIS, waaronder ArcMap, ArcCatalog, en de ArcGIS Network Analyst en Spatial Analyst-extensies. 

Voor wie is deelname interessant?
Voor iedereen die van plan is om het ArcGIS Desktop Professional certificeringsexamen af te leggen, inclusief GIS-managers, analisten, specialisten, technici, en anderen.

Doelen
Na het voltooien van deze training, heeft u de benodigde vaardigheden versterkt en verbeterd om de onderstaande taken uit te voeren. U zult tevens een beter beeld hebben van welke onderdelen extra voorbereidingstijd vereisen om het ArcGIS Desktop Professional certificaat te behalen.
  • Beoordelen van data nauwkeurigheid en kwaliteitsbehoeftes voor een gegeven project.
  • Coördinaatsysteem en data uitlijning fouten oplossen.
  • Een schema ontwerpen en data toevoegen aan een geodatabase bestand om aan de behoeften van een bepaald project te voldoen.
  • Kies toepasselijke data, tools, en instellingen om verschillende typen GIS-analyses uit te voeren, inclusief afstandsanalyses, netwerkanalyses, zichtbaarheidanalyses, en geschiktheidanalyses.
  • Creëeren van geoprocessing models om GIS-taken te automatiseren.
  • Toepassen van geavanceerde symbologie technieken, inclusief cartografische voorstellingen, om de leesbaarheid van de kaart te verbeteren en de tekenprestatie te optimaliseren.
  • Delen van GIS data, kaarten, en workflows met ArcGIS gebruikers en niet-ArcGIS gebruikers.

Deze cursus is Engelstalig.
U bent niet verplicht om deze training te volgen om de certificering te verdienen. Het voltooien van deze training geeft u geen garantie dat u ook zal slagen voor het examen.


Leervormen

Klassikaal

Duur

2 dagen

Niveau

Gevorderd

Vereiste voorkennis

De training 'Databeheer, symbologie en Analyses in ArcMap'

Prijs

€ 1.040,- btw-vrij