Het verhaal achter The Science of Where

The Science of Where

Weten waar iets is leidt tot inzicht. Het is waardevol om data op een kaart te zien, zo is de achtergrond van fenomenen te begrijpen. Bovendien zorgt het inzicht ervoor dat iedereen onderbouwde beslissingen kan nemen.

Organisaties hebben in de veranderende wereld steeds weer te maken met nieuwe vraagstukken en uitdagingen. Een digitale versie van de wereld om ons heen helpt om antwoorden te geven. Als visueel middel laten kaarten in 2D of 3D zien wat geen enkele tabel of database kan vertellen. Een slimme kaart helpt in het vinden van oplossingen.

Een punt op de kaart is zo gezet. Op dat punt gaat de technologie van Esri verder. Weten waarom iets ergens is maakt mensen meer bewust van hun eigen handelen, het geeft inzicht en antwoorden op complexe vragen en het helpt om bij de dagelijkse werkzaamheden efficiënt aan de slag te gaan of goed geïnformeerd een keuze te maken.

Het ArcGIS-platform van Esri voorziet in een systematische dataopslag van allerlei typen data om vragen objectief en betrouwbaar van een antwoord te kunnen voorzien. Dankzij beproefde analysetools, die hun oorsprong vinden in de wetenschap van de geografie, hebben organisaties de tools om (dynamische) informatie verantwoord en doordacht te analyseren. Met deze handvatten verzekert ArcGIS dat overheden en bedrijven geografische informatie goed kunnen vastleggen, analyseren en delen op de manier die bij hen past.

Organisaties over de hele wereld integreren in het ArcGIS-platform informatie uit diverse systemen en creëren voor iedereen een relevante en actuele kaart. Daarmee is het mogelijk om betrouwbare data en inzichten te delen. Dagelijks werken tienduizenden professionals in Nederland aan locatie gebaseerde data-analyses. Zo maken zij het verschil in onder meer planvorming, de uitvoer van omgevingsprojecten en het werken aan een slimmere infrastructuur.

Meer weten over The Science of Where en wat dit voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Lees meer over Esri Nederland