Partners

Partners, oplossingen en
services voor het ArcGIS-platform

Esri Partner Network

Het Esri Partner Network is een wereldwijde community. De organisaties die onderdeel zijn van de community werken aan geavanceerde geografische oplossingen op basis van ArcGIS. Esri en haar partners maken GIS-implementaties succesvol en creëren nieuwe oplossingen. 


 
Bekijk hieronder wat Esri aan partners biedt.

Kennissessies

Elke maand organiseert Esri Nederland kennissessies speciaal voor partners. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, zodat partners op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en informatie krijgen over de laatste updates. Verder geven de kennissessies partners de gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen.


Nieuwsbrief

Alle partners ontvangen een speciale nieuwsbrief vanuit Esri Nederland. Het is een middel om op de hoogte te blijven van het laatste ArcGIS-nieuws en van de ontwikkelingen met betrekking tot producten, opleidingen en evenementen.


Partner Portal

Speciaal voor partners is er een Partner Portal beschikbaar. Hier wordt vanuit Esri exclusieve informatie gedeeld met betrekking tot partners en producten. Daarnaast verleent het portaal toegang tot informatie over uw licentiebeheer.

Neem een kijkje op de Partner Portal


ArcGIS Marketplace

Zoek, ontdek en vind apps en content op de ArcGIS Marketplace. Alles op deze omgeving wordt aangeboden door Esri-partners, distributeurs en Esri zelf.

Deel de apps en content met groepen van uw organisatie of met collega's.

Power Your Enterprise

Evenementen

Elk jaar vinden verschillende evenementen plaats, speciaal voor partners. Vanuit Esri wordt de Esri Partner Conference (Verenigde Staten) georganiseerd. Partners krijgen hier inzicht in de laatste updates met betrekking tot de producten. Esri Nederland organiseert het Esri Partner Event, om Nederlandse partners de gelegenheid te geven om met elkaar te netwerken en ideeën uit te wisselen

Bent u al partner? Neem een kijkje op de Partner Portal

Log in op de Partner Portal →