Werken aan de digitale transformatie met kaarttechnologie.

Kaarten geven iedereen hetzelfde beeld. Met de nieuwe inzichten van geografische analyses maakt een geografisch informatiesysteem (GIS) een verschil! Organisaties die werken aan digitaal transformeren doen dat met hoogwaardige technologie, zoals met ons Web GIS: het ArcGIS-platform. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om organisaties succesvol te maken in het gebruik van geo-informatie. Word jij ook onderdeel van het wereldwijde IT-netwerk van kennis en ervaring in kaarten?

"Ik ben er trots op dat ik werk bij Esri Nederland; ik krijg hier de kans om me te ontwikkelen. Esri investeert in de kennis en welzijn van haar medewerkers."

Marina Bösche, support engineer, Esri Nederland

Werken, ontwikkelen en ontspannen

Werken bij GIS-marktleider Esri is afwisselend, uitdagend en betekenisvol. De ontwikkeling van elke individuele medewerkers is ontzettend belangrijk. Je bepaalt hier zelf je  opleidingstraject, zodat je kunt (door)groeien. Werken met kaarten en geo-informatie vinden we fantastisch. Maar ook buiten de werktijden gaan we regelmatig met elkaar op pad: van karten en koken tot beachvolleybal en bowlen. 

Maak verder kennis met Esri Nederland als je nieuwe werkgever


Kom bij ons werken in één van deze functies

customer success manager

Ben jij commercieel ingesteld? En vind je het leuk om proactief contact op met klanten met als doel de klanten te leren kennen, een relatie met ze op te bouwen en hen succesvol te maken in het gebruik van GIS? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

support engineer

Ben jij een IT ’er met een passie voor geografie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk de vacature

customer success manager centrale overheid

Ben jij commercieel gedreven, gemotiveerd om klanten succesvol te maken en beschik jij over goede analytische en sociale vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

software ontwikkelaar

Ben je een IT-er met interesse voor GIS? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk de vacature

full stack developer

Wil je werken met onze market leading technologie voor het ontwikkelen van cutting edge geografische applicaties? Als jij wilt werken met real-time data, 3D en Big data, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

accountmanager mainports

Ben jij commercieel gedreven, resultaatgericht en beschik je over goede analytische en conceptuele vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

accountmanager oil & gas

Ben jij commercieel gedreven, resultaatgericht en beschik je over goede analytische en conceptuele vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

legal counsel

Ben jij in staat juridische consequenties voor Esri Nederland te overzien en hierover commercieel te adviseren? Ben je meedenkend, overtuigend en communicatief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature

business developer lokale overheid

De business developer heeft en ontwikkelt kennis van specifieke domeinen. De business developer creëert hiermee een behoefte bij de klant en maakt een vertaling van deze klantbehoefte naar Esri-oplossingen. Bekijk de vacature

solution architect

Ben jij in staat de schakel te zijn tussen de klantwens en de software-oplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk de vacature

engineer

Een engineer is de aantoonbare technische expert in de software componenten van het ArcGIS platform en doorgrond de technische en business context waarin deze componenten gebruikt worden. De engineer levert een technisch perfect draaiend geheel op.
Bekijk de vacature

business developer utility

Door de effecten van wereldwijde technologische innovaties en de overstap naar duurzame energie staan de conventionele bedrijfsmodellen van utility-bedrijven onder druk.
Om de groei van dit domein verder te faciliteren is Esri Nederland op zoek naar een business developer utility.
Bekijk de vacature

informatie architect

Ben jij in staat de behoefte van de klant te identificeren en te zorgen voor de passende software-oplossing?
Bekijk de vacature

technisch consultant

Wij zoeken een technisch consultant die onze klanten blijvend succesvol maakt met slimme oplossingen en ideeën. Een technisch consultant, sociaal en gedreven, die affiniteit heeft met techniek èn business.
Bekijk de vacature

Het verhaal van onze medewerkers

Contact

E-mail voor meer informatie naar Peter Stal, manager human resources, via