Werken in een wereldwijd netwerk van kennis en ervaring in kaarten.

Het gebruik van kaarten is een normaal onderdeel van ons leven geworden: thuis, op het werk of onderweg. Deze geografische benadering maakt het verschil in het begrijpen wat er in de wereld gebeurt, het ontdekken van patronen en zoeken naar gewenste oplossingen. Medewerkers van Esri Nederland ondersteunen, met onze hoogwaardige technologie, organisaties in het maken van kaarten en het doen van geografische analyses.

"Ik ben er trots op dat ik werk bij Esri Nederland; ik krijg hier de kans om me te ontwikkelen."

Marina Bösche, support engineer, Esri Nederland

Vacatures

support engineer

Ben jij een IT ’er met een passie voor geografie? Dan zijn wij op zoek naar jou!Bekijk de vacature

software ontwikkelaar

Ben je een IT-er met interesse voor GIS? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk de vacature

financieel administratief medewerker

Heb jij oog voor details en wil je graag werken binnen de financiële afdeling van een toonaangevend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

team lead GIS technology

Ben jij iemand die betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan? Ben je klantgericht en stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

informatie architect

Ben jij in staat de behoefte van de klant te identificeren en te zorgen voor de passende software-oplossing? Lees dan deze vacature!Bekijk de vacature

technisch consultant

Wij zoeken een technisch consultant die onze klanten blijvend succesvol maakt met slimme oplossingen en ideeën. Een technisch consultant, sociaal en gedreven, die affiniteit heeft met techniek èn business.
Bekijk de vacature

customer success manager centrale overheid

Ben jij commercieel gedreven, gemotiveerd om overheden succesvol te maken met geo-informatie en beschik je over goede analytische en sociale vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

engineer

Een engineer is de aantoonbare technische expert in de software componenten van het ArcGIS platform en doorgrond de technische en business context waarin deze componenten gebruikt worden. De engineer levert een technisch perfect draaiend geheel op. Bekijk de vacature

solution architect

Ben jij in staat de schakel te zijn tussen de klantwens en de software-oplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk de vacature

Marktleider in GIS-software

Esri Nederland is met het ArcGIS-platform marktleider in geografische informatiesystemen (GIS). We leveren uitgebreide dienstverlening, support, trainingen en organiseren jaarlijks twee grote GIS-evenementen. Onze organisatie beschikt over een wereldwijd netwerk aan kennis en ervaring op GIS-gebied.

Meer informatie over wat een GIS is? Ga dan naar de pagina Wat is GIS?.


Ontwikkelen & Ontspannen

Werken bij Esri Nederland is betekenisvol, afwisselend en uitdagend. We besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van medewerkers. Individueel, want medewerkers van Esri Nederland bepalen zelf hun opleidingstraject. Wij geven vervolgens de benodigde tools in handen om hun idealen te verwezenlijken. Doorgroeien in de organisatie behoort ook tot de mogelijkheden. Maar, omdat het leven uit meer bestaat dan werken organiseert Esri Nederland bruisende personeelsactiviteiten voor heel het bedrijf. Zo blijven werk, privé en studie in balans.

Maak verder kennis met Esri Nederland als je nieuwe werkgever

  

Een impressie van het kantoor van Esri Nederland.

Contact

E-mail voor meer informatie naar Peter Stal, manager human resources, via