Werken aan de digitale transformatie met kaarttechnologie.

Kaarten geven iedereen hetzelfde beeld. Met de nieuwe inzichten van geografische analyses maakt een geografisch informatiesysteem (GIS) een verschil! Organisaties die werken aan digitaal transformeren doen dat met hoogwaardige technologie, zoals met ons Web GIS: het ArcGIS-platform. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om organisaties succesvol te maken in het gebruik van geo-informatie. Word jij ook onderdeel van het wereldwijde IT-netwerk van kennis en ervaring in kaarten?

"Ik ben er trots op dat ik werk bij Esri Nederland; ik krijg hier de kans om me te ontwikkelen. Esri investeert in de kennis en welzijn van haar medewerkers."

Marina Bösche, support engineer, Esri Nederland

Werken, ontwikkelen en ontspannen

Werken bij GIS-marktleider Esri is afwisselend, uitdagend en betekenisvol. De ontwikkeling van elke individuele medewerkers is ontzettend belangrijk. Je bepaalt hier zelf je  opleidingstraject, zodat je kunt (door)groeien. Werken met kaarten en geo-informatie vinden we fantastisch. Maar ook buiten de werktijden gaan we regelmatig met elkaar op pad: van karten en koken tot beachvolleybal en bowlen. 

Maak verder kennis met Esri Nederland als je nieuwe werkgever

Naar de vacatures

Het verhaal van onze medewerkers

Hoe ver woon je van Esri? 

Alle vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en liggen naast het station. Bereken hier welke route je naar Rotterdam kan nemen (of ga naar de routebeschrijving naar ons kantoor in Zwolle).

Open de routekaart in een nieuw venster en maak je eigen routebeschrijving

Contact

E-mail voor meer informatie naar Peter Stal, manager human resources, via