Een goede beloning en veel vrijheid.

Esri Nederland biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Over het algemeen is er veel vrijheid in de keuze van aantal vakantiedagen, werktijden, verlof en pensioenpakket. De belangrijkste onderdelen zijn: 

Beloning, vrije dagen en parttime werken

Esri Nederland beloont marktconform. De beloning bestaat uit twee delen, een vast gedeelte en een variabel gedeelte. Alle functies zijn gewogen via het HAY-systeem. In een fulltime functie is het recht 25 vakantiedagen en 12 ADV-dagen. Het is mogelijk om verlofdagen te kopen/verkopen. Esri Nederland kent een werkweek van 40 uur. Parttime werken is bespreekbaar.

Reiskostenvergoeding en lease-autoregeling

De reiskosten worden 100% vergoed. Er is een ruime keuzevrijheid in automerken, wanneer deze voor uw functie nodig is.

Verzekeringen

Esri Nederland heeft een collectieve zorgverzekering met de meest uitgebreide dekking. Verder is er een uitgebreide pensioenregeling met de keuze uit een beleggings- of een spaarvariant.

EsriFun

Er is een bruisende personeelsvereniging actief, met de naam EsriFun.Bekijk hier 10 redenen om bij Esri Nederland te gaan werken:

1. Anderen inspireren met ‘waar?’

Door een locatie als uitgangspunt te nemen wordt informatie bijzonder: een kaart laat mensen ontdekken wat geen tabel of systeem hen kan vertellen. Esri is ervan overtuigd dat het inzicht van kaarten en analyses op geografische informatie kunnen helpen om het verschil te maken. Door anderen te vertellen over de waarde van het ‘waar?’ kun je hen inspireren.

2. Organisaties het verschil laten maken

Esri-kaarten helpen wereldwijd mensen in hun zoektocht naar een duurzamere manier van leven en het onderhoud van onze opgebouwde infrastructuur. Het innovatieve ArcGIS-platform helpt zo organisaties een verschil te maken in onze samenleving. Door ervoor te zorgen dat onze klanten succesvol zijn met ArcGIS help je hen de wereld te veranderen.  

3. Werken aan nieuwe oplossingen

De mensen maken het verschil. Of het nu gaat om het leveren van een bijdrage aan het ontwerpen van nieuwe oplossingen of daarin meedenken, consultancy bij klanten of om klanten te helpen met het uitvoeren van hun GIS-werkzaamheden. We zijn een organisatie waar je je creativiteit kan laten uitbloeien tot iets moois. 

4. ArcGIS-technologie ontwikkelen

Met haar ArcGIS-informatietechnologie bouwt Esri, al meer dan 45 jaar, mee aan hoe we nu in de wereld omgaan met kaarten. Als medewerker voor de marktleider in GIS help je mee om de nieuwste tools van het ArcGIS-platform te ontwikkelen en je helpt klanten om de nieuwe tools te gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden.  

5. Van idee naar ondernemen

Kennis en creativiteit omzetten tot nieuwe ideeën. Maar dan ben je er nog niet. Esri Nederland moedigt haar medewerkers aan om ermee aan de slag te gaan. Zo werken we aan verrassende projecten, zijn er reizen naar Esri-conferenties in de Verenigde Staten. Met de nieuwe contacten kun je sneller schakelen met collega’s daar. 

6. Ontwikkelen om te groeien

Esri Nederland stimuleert haar medewerkers voortdurend om te groeien door middel van het principe 'een leven lang leren'. Er gaat veel aandacht naar het individueel opleiden en ontwikkelen van de medewerkers. Medewerkers bepalen voor een groot deel hun eigen opleidingstraject. Er is ook al eens een internship bij Esri in de Verenigde Staten gedaan. 

7. Samenwerken met gepassioneerde collega’s

Esri-medewerkers hebben een voorliefde voor kaarten: een kaart trekt meteen hun aandacht. Deze voorliefde maakt medewerkers vastbesloten om goed werk te leveren. Of het nu gaat om het bouwen van een oplossing, het verhelpen van een probleem van een klant of het schrijven voor één van onze publicaties. De passie is aanstekelijk; je krijgt er energie van.

8. Werken met de beste geo-ICT’ers

Teamwork is bij Esri Nederland geen lege huls. Samen ondernemen vormt een van de speerpunten van de organisatie. Je krijgt de kans om te samen te werken met de beste geo-ICT-medewerkers van het vakgebied. Je kunt van gedachten wisselen, van collega’s leren en genieten van ieders vaardigheden om met elkaar een project af te ronden. 

9. Duurzaam werken

Esri Nederland geeft om het welzijn van haar werknemers. Het leven bestaat niet alleen uit werken. Er zijn borrels, lunches voor de hele organisatie en de medewerkers organiseren - met bijdragen van het bedrijf - allerlei personeelsactiviteiten: karten, wipe out en wielertochten. Jaarlijks zijn er ook momenten waarop de familie welkom is.  

10. Werken voor een stabiel bedrijf

Esri Nederland is marktleider in de Nederlandse GIS-markt en opgericht in 1998. Het bedrijf is in particuliere handen en vrij van schulden. Er wordt zorgvuldig omgegaan met het beheer van de projecten en financieel gezien is Esri een sterk en stabiel bedrijf.

Meer weten?

Meer weten over bijvoorbeeld aandacht voor het opleiden en ontwikkelen van medewerkers? Stuur een e-mail naar