De toekomst, dat ben jij!

Inhoudelijk talent is de basis voor het succes van Esri Nederland. Kennis van het Esri-platform en de marktgebieden vormen de elementen waarmee we onze klanten verder kunnen helpen. In 2016 start voor de vierde keer een groep trainees. Het traineeship biedt de kans op een vliegende start van een mooie carrière. Jonge talenten krijgen de mogelijkheid om in een periode van 2 jaar zichzelf te ontwikkelen tot een GIS-professional.

"Door het Esri Traineeship heb ik mij in een hoog tempo breed kunnen ontwikkelen."

Niels van der Vaart, productconsultant, Esri Nederland

GIS-professional

Vakinhoudelijk wordt tijdens het Esri Traineeship uiteraard veel tijd vrijgemaakt voor het complete ArcGIS-platform. De trainees worden meegenomen via trainingen, workshops en een-op-een in de wereld van GIS via de desktop-, server-, mobiele en online producten. 

Soft skills

Maar met alleen kennis en kunde zijn we er niet. Daarom bestaat de andere helft van het programma uit de ontwikkeling van competenties. Met aandacht voor standaard soft skills, zoals communicatie- en presentatievaardigheden. Verder komen Esri-specifieke zaken aan bod, zoals onze cultuur, kernwaarden en achtergrond.

Ervaringen

Laura van der Helm: "Het Esri Traineeship vormt een waardevol begin van mijn carrière in de veelzijdige wereld van GIS."

Caroline Herder volgde in 2014-2015 het traineeprogramma. Ze schreef over haar ervaringen op het Esri Nederland-blog. 

Lees de blogs van Caroline Herder

Interesse in het Esri Traineeship?

Op dit moment zijn we druk bezig met het opzetten van het volgende traineeprogramma. Inschrijven is over enkele weken mogelijk. Ben jij enthousiast geworden over ons Esri Traineeship? Stuur dan je contactgegevens naar Peter Stal, manager Human Resources (pstal@esri.nl), zodat wij jou kunnen laten weten wanneer de inschrijving opent.