De toekomst, dat ben jij!

Inhoudelijk talent is de basis voor het succes van Esri Nederland. Kennis van het Esri-platform en de marktgebieden vormen de elementen waarmee we onze klanten verder kunnen helpen. Het Esri Young Professional Program biedt de kans op een vliegende start van een mooie carrière. Jonge talenten krijgen de mogelijkheid om in een periode van twee jaar zichzelf te ontwikkelen tot GIS-professional.

"Door het Esri traineeship heb ik mij in een hoog tempo breed kunnen ontwikkelen."

Niels van der Vaart, productconsultant, Esri Nederland

GIS-professional

Vakinhoudelijk wordt tijdens het Esri Young Professional Program uiteraard veel tijd vrijgemaakt voor het complete ArcGIS-platform. De young professionals worden meegenomen via trainingen, workshops en een-op-een in de wereld van GIS via de desktop-, server-, mobiele en online producten. 

Soft skills

Maar met alleen kennis en kunde zijn we er niet. Daarom bestaat de andere helft van het programma uit de ontwikkeling van competenties. Zo wordt er veel aandacht besteed aan  soft skills, zoals communicatie- en presentatievaardigheden. Verder komen Esri-specifieke zaken aan bod, zoals onze cultuur, kernwaarden en achtergrond.

Ervaringen

Op videos.esri.nl vertellen oud-trainees over hun persoonlijke ervaringen tijdens en na het Esri Young Professional Program.

Caroline Herder volgde in 2014-2015 het Esri Young Professional Program. Ze schreef over haar ervaringen op het Esri Nederland-blog. 

Lees de blogs van Caroline Herder

Interesse in het Esri Young Professional Program?

In december 2018 starten de nieuwe young professionals aan hun traineeship binnen Esri Nederland. Wil jij op de hoogte blijven van de startdatum van het volgende Esri Young Professional Program? Stuur dan je contactgegevens naar Annelore Verweij, HR-adviseur (averweij@esri.nl).