Alvast even kennismaken met Camiel, Marina en de anderen.

Wie kunnen jouw toekomstige collega's worden? Maak alvast even kennis met een aantal van onze collega's via deze video's en verhalen. Ze vertellen waarom zij bij Esri Nederland werken en over hun ervaringen.

Artikelen

Martin Lubach vertelt

“Een commerciële rol binnen Esri Nederland is een mooie, leuke uitdaging met de juiste dynamiek. Esri heeft een brede klantengroep met diverse uitdagingen waar ‘locatiegebonden’ vraagstukken vragen om adequate oplossingen. Die kunnen we vanuit Esri leveren!”

Lees het verhaal van Martin Lubach

Luciënne de Wit vertelt

“Bij de afdeling Projecten helpen wij onze klanten met het implementeren en gebruiken van het ArcGIS-platform en de 'geo-producten' van Esri Nederland. Dit doen wij door het leveren van professionele dienstverlening. Wij werken veelal in projectvorm en trekken met een rugzak vol kennis en ervaring er samen op uit om de klant, de gebruikers van geo-informatie, succesvol te maken.”
Lees het verhaal van Lucienne de Wit

Marina Bösche vertelt

“Bij de afdeling Support helpen wij onze klanten dagelijks met het oplossen van technische GIS-gerelateerde vraagstukken. Op deze manier kunnen wij hen snel op weg helpen en succesvol maken bij het gebruik van onze software.”
Lees het verhaal van Marina Bösche

Contact

E-mail voor meer informatie naar Peter Stal, manager human resources, via