Professional Services

We helpen u graag verder →

Het maximale uit ArcGIS halen.

Als u begint met ArcGIS wilt u een succesvolle implementatie. Daarna moet het uiteraard ook goed blijven werken. U wilt alles van het platform gebruiken wat voor u waarde oplevert – ook als dat in de loop van de tijd verandert. Esri Nederland helpt u graag. Met onze kennis en ervaring zijn wij de juiste partij om zowel organisaties van klein tot groot te begeleiden in het maken van stappen op het gebied van geografische informatie.

"Een bestuurder kijkt op een andere naar data dan een havenmeester. Esri-medewerkers hielpen ons toegespitste kaarten te maken."
Bekijk de video

Erwin Rademaker, programmamanager
Havenbedrijf Rotterdam


Wat u succesvol maakt, dat staat centraal

Met onze Professional Services richten we ons op Esri-technologie in de context van uw organisatie. We kiezen voor pragmatische oplossingen, zonder uw architectuur uit het oog te verliezen. Samen met u bepalen we de juiste route waarbij u in elke stap van het proces gebruik kan maken van onze mensen, soms voor korte, soms voor lange termijn. Onze medewerkers doen Professional Services voor overheden en het bedrijfsleven, ongeacht de grootte.   


Overheid

Door onze jarenlange ervaring weten we vaak wat er nodig is. Toch vragen we het steeds opnieuw, het zou zo maar anders kunnen zijn.

MKB

De dynamiek van organisaties zonder specifieke GIS-afdeling is verfrissend: we werken graag midden in het hart van de organisatie.

Grootbedrijf

Esri-medewerkers zijn zich bewust dat kwaliteit en reputatie voor een enterprise organisatie van groot belang is in het werk.

Gemeente Rhenen

Jetteke Boekschoten, WOZ/BAGbeheer: “Het resultaat van de analyse van Esri bleek verbluffend! We hebben nu een heel interessante kaart waarmee de WOZ-waarde beter kan worden berekend."
Lees het artikel

Verheij Integrale groenzorg

Pieter Verloop, hoofd bedrijfsbureau: "Esri heeft ons geholpen om het systeem te implementeren en ervoor gezorgd dat we aan de slag konden en nu met 4 organisaties kunnen werken in één platform aan het groenbeheer."
Bekijk de video

Tennet

Maarten van Roest: "Onze strategie is nu om zoveel mogelijk standaard oplossingen te gebruiken, die we breed kunnen inzetten, in plaats van werken met specifieke maatwerkproducten."
 


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.