Visie professional Services

We helpen u graag verder →

Voor klein en groot: gebruik, aanpassen, beheer.

Waardevolle manier 

Wij willen een wereld creëren waarin iedereen, elke dag, overal gebruik maakt van de kracht van geografische informatie. Wij geloven erin dat dit leidt tot een beter begrip van onze wereld en betere besluiten. Daarvoor is het nodig dat organisaties GIS-technologie op een waardevolle manier inzetten. 

Slimmere beslissingen en innovatie 

Het ArcGIS-platform brengt kaarten, apps, data en mensen bij elkaar om slimmere beslissingen te nemen en innovatie mogelijk te maken. De robuuste infrastructuur die dat mogelijk maakt wordt door GIS-professionals beheerd. Zij zorgen voor basisdata, de inrichting van informatieproducten en analysekracht. Anderen uit de organisatie of daarbuiten kunnen via viewers en apps de informatie gebruiken die zij op dat moment nodig hebben. 

Groot en klein 

Als leverancier van het ArcGIS-platform helpen we organisaties – groot en klein – in allerlei sectoren om deze werkwijze in de praktijk te brengen. We bieden opleidingen aan om geografische kennis op te doen. Daarnaast hebben we een kundig Professional Services-team dat organisaties op weg helpt of ontzorgt. 

Zelfredzaamheid 

Als een organisatie begint met ArcGIS realiseren we een succesvolle implementatie. Daarna moet het uiteraard ook goed blijven werken. In onze dienstverlening richtingen we ons daarom altijd op zowel de projectresultaten van de korte termijn als de organisatieambities op de lange termijn. We creëren graag zelfredzame organisaties op het gebied van het gebruik, het aanpassen en het beheer van het ArcGIS-platform. 

Gebruik, aanpassen, beheer 

Professional Services op het gebied van gebruik kunnen bestaan uit werkplekbegeleiding voor het bestaande gebruik, ondersteuning bij het inzetten van nieuwe configuraties en innovatie van het werk. Onder het aanpassen valt de implementatie van een enkelvoudige oplossing, release-management of de implementatie van het hele platform. Bij beheer denken we mee met het geo-beleid binnen de organisatie, bieden we gebruikersondersteuning of spreken we extra garanties af. 

Duurzame combinatie 

Met onze duurzame combinatie van kennis, passie en toewijding werken we aan succesvol gebruik van geo-informatie. Onze medewerkers krijgen een goede opleiding en hebben een voorliefde voor kaarten. Deze voorliefde nemen ze mee bij het werk dat op hen afkomt. Met nieuwsgierigheid stellen zij vragen om op zoek te gaan naar de kern. Zodat het inzicht van kaarten en geografische analyses elke organisatie helpt om steeds weer het verschil te maken. 

Lees meer over Esri Nederland in het verhaal over The Science of Where 


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.