Bouw & Infra

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief →

Oplossing voor de gehele levenscyclus.

Opdrachtgevers en opdrachtnemers werken vaker op een andere manier samen, bijvoorbeeld met innovatieve contractvormen. Voor u als opdrachtgever is het cruciaal om informatie over de infrastructuur te krijgen - actueel en nauwkeurig - zodat u op strategisch en tactisch vlak goede beslissingen kunt nemen. Als uitvoerende partij, opdrachtnemer, wilt u het werk zo efficiënt en goedkoop mogelijk uitvoeren. Ook dat kan alleen als de data klopt.

"Met de juiste inrichting en configuratie van het ArcGIS-platform door het GIS-team is Heijmans in staat op een professionele wijze invulling te geven aan informatie- en databeheer als asset manager."

Pieter van Dueren-den Hollander, projectcoördinator geodesie, Heijmans

Thema's

Assetmanagement

Voor het optimaal beheren van infrastructuur is de kaart onmisbaar. Wat is waar en wat is de conditie?
Lees artikel assetmanagement bij Schiphol

BIM

GIS levert de ruimtelijke context van Bouw Informatie Modellen (BIM) om faalkosten te voorkomen en efficiënter te werken.
Download het whitepaper

Omgevingsmanagement

Met GIS worden effecten van bouwprojecten voor de omgeving (bewoners en bedrijven) inzichtelijk gemaakt.
Meer over omgevingsmanagement

Artikelen

Meer artikelen

 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.