Innovatief en aantrekkelijk onderwijs.

ArcGIS maakt het werken met locatiegegevens binnen het onderwijs innovatief en aantrekkelijk. Daarnaast zorgt het ervoor dat leerlingen de lesstof leuker vinden en beter onthouden.
In de maatschappij en binnen professionele organisaties wordt er steeds meer gewerkt met locatiegegevens. Het is daarom belangrijk om als onderwijssector hierin mee te gaan. Zo kunnen studenten en leerlingen werken met de nieuwste technologie om ze zo op te leiden als werknemer van de toekomst.

Artikelen

Meer artikelen

Esri Young Scholar Ken Arts vertelt over zijn ervaringen op de Esri User Conference

De Nederlandse Esri Young Scholar Ken Arts nam in juli deel aan de Esri International User Conference. Hij presenteerde er onder meer zijn StoryMap. “Atlas van de Ondergrond van Eindhoven”.

Esri Young Scholar Award: Win een reis naar San Diego met jouw StoryMap!

Studenten opgelet! Esri organiseert dit jaar weer de Esri Young Scholar Award. Wil jij hier aan mee doen? Stuur dan nu jouw StoryMap in! De afgevaardigde uit Nederland ontvangt een certificaat en een speciale Esri Young Scholars Award, die tijdens de Esri International User Conference in San Diego wordt uitgereikt

Directeur-generaal Alida Oppers op werkbezoek bij het DevelsteinCollege

Zwijndrecht – Nieuwe ICT-toepassingen binnen het onderwijs. Daarover bracht directeur-generaal Primair en Voortgezet Onderwijs bij het ministerie van OCW, Alida Oppers, op 7 september een werkbezoek aan de middelbare scholengemeenschap DevelsteinCollege in Zwijndrecht.
Lees meer

Esri Young Scholar Anne van der Veen vertelt over zijn ervaringen op de Esri User Conference

De Nederlandse Esri Young Scholar Anne van der Veen nam in juli deel aan de Esri International User Conference. Hij presenteerde er onder meer zijn inzending. “Ik heb een geweldige tijd gehad”, blikt hij terug.
Lees meer


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.