De beschikbare ruimte helemaal benutten.

Havens zijn de belangrijkste industriële en logistieke knooppunten van de wereld: schepen brengen er goederen die vervolgens verder verspreid worden. Om dit in goede banen te leiden moet de haven de beschikbare ruimte goed benutten en zorgen voor een efficiënt logistiek proces zonder dat de veiligheid in het geding komt. Hier heeft u informatie voor nodig, zodat u alle betrokkenen kunt informeren: medewerkers, management, toeleveranciers en partners. Het ArcGIS-platform biedt u de mogelijkheid om alle informatie binnen de haven en de keten beschikbaar te maken.

"Met behulp van het ArcGIS-platform kan al deze informatie binnen 3 klikken worden opgevraagd. Eenvoud, gemak en snelheid spelen hierbij een grote rol."

Erwin Rademaker, programmamanager, Havenbedrijf Rotterdam

Thema's

Gebied en ruimte

Het havengebied efficiënt inrichten is belangrijk, zodat de ruimte goed kan worden benut.
Meer informatie over gebied en ruimte

Omgeving en duurzaamheid

Impactvoorspellingen op het gebied van milieu en de omwonenden.
Meer over omgeving en duurzaamheid

Verkeer en bereikbaarheid

ArcGIS-analyses voor een goede doorstroom van passagiers en goederen. Meer over verkeer en bereikbaarheid

Artikelen

Meer artikelen

StoryMap ArcGIS voor Assetmanagement

Veel bedrijven gebruiken ArcGIS binnen hun assetmanagementprocessen. Wilt u weten hoe ArcGIS wordt ingezet bij verschillende bedrijven? Bekijk dan de StoryMap ArcGIS voor Assetmanagement. Bekijk de StoryMap

Smart werken begint met smart technology

Wanneer ben je een slimme organisatie? Wanneer werk je smart? Wat is er eigenlijk nodig om een smart community technisch te faciliteren? Samenwerken, kennis delen en data combineren vraagt om slimme technologie. In een interview met Bart Koffeman, teamlead Process & Analytics bij Esri Nederland, legt hij uit dat smart technology van het ArcGIS-platform een oplossing biedt. Lees het artikel


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.