De beschikbare ruimte helemaal benutten.

Havens zijn de belangrijkste industriële en logistieke knooppunten van de wereld: schepen brengen er goederen die vervolgens verder verspreid worden. Om dit in goede banen te leiden moet de haven de beschikbare ruimte goed benutten en zorgen voor een efficiënt logistiek proces zonder dat de veiligheid in het geding komt. Hier heeft u informatie voor nodig, zodat u alle betrokkenen kunt informeren: medewerkers, management, toeleveranciers en partners. Het ArcGIS-platform biedt u de mogelijkheid om alle informatie binnen de haven en de keten beschikbaar te maken.

"Met behulp van het ArcGIS-platform kan al deze informatie binnen 3 klikken worden opgevraagd. Eenvoud, gemak en snelheid spelen hierbij een grote rol."

Erwin Rademaker, programmamanager, Havenbedrijf Rotterdam

Thema's

Gebied en ruimte

Het havengebied efficiënt inrichten is belangrijk, zodat de ruimte goed kan worden benut.
Meer informatie over gebied en ruimte

Omgeving en duurzaamheid

Impactvoorspellingen op het gebied van milieu en de omwonenden.
Meer over omgeving en duurzaamheid

Verkeer en bereikbaarheid

ArcGIS-analyses voor een goede doorstroom van passagiers en goederen. Meer over verkeer en bereikbaarheid

Artikelen

Meer artikelen

StoryMap integratie met andere systemen

Benieuwd hoe het Waterbedrijf Groningen, Waterschap Rijn en IJssel en Schiphol gebruik maken van ArcGIS bij het registreren van hun assets? Bekijk dan de StoryMap ArcGIS voor Assetmanagement. Bekijk de StoryMap

Esri stelt api’s en datasets beschikbaar voor Dutch Mobility Hackathon

Op 17 en 18 november vindt de Dutch Mobility Hackathon op het ANWB hoofdkantoor plaats. Door de toenemende vraag aan mobiliteit is de vraag hoe we dit veiliger, duurzamer, flexibeler kunnen maken. Tijdens deze hackaton worden deelnemers uitgedaagd om in 24 uur een vertaling van data te maken en kansen te signaleren voor nieuwe en betere diensten. De data wordt beschikbaar gesteld door verschillende partijen zoals de ANWB, NS en Schiphol. Ook Esri Nederland stelt verschillende datasets en api’s beschikbaar aan de deelnemers, waarmee zij op verschillende platformen apps kunnen ontwikkelen.


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.