Een hogere omzet voor de retail.

Het verzorgen van de juiste mix van winkels en het beste gebruik van de winkelruimte helpt om aan de behoeften van reizigers te voldoen. Hoe komt u daar achter? Met de juiste demografische gegevens, bedrijfsgegevens, bezoekersaantallen en reizigersstromen kunt u analyses doen en zo hotspots identificeren, underperformance verklaren of inefficiƫntie aantonen. Met deze inzichten kunt u ruimtes afstemmen op de stroom passagiers door winkels doelgericht toe te wijzen met een hogere omzet als gevolg.

Voordelen

Logistiek

Locatie-gebaseerde informatie zorgt voor een betere doorvoer van passagiers.

Maximaliseer retail inkomsten

Het combineren van relevante demografische gegevens met bedrijfsgegevens stimuleert retailomzet.

Veiligheid

Het ArcGIS-platform kan gebruikt worden om rampenplannen in werking te stellen en informatie te leveren aan veiligheidsdiensten zonder een terminal te hoeven sluiten.

Solutions

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creƫren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online