Naar een duurzame luchthaven.

Wat is de impact van groeien, sociaal gezien en op het milieu? Luchthavens willen graag duurzaam groeien. Met het ArcGIS-platform analyseert u de impact van groeien op geluidsoverlast, de carbon footprint en het afvalbeheer. Maar ook herstelwerkzaamheden aan de kust wilt u duurzaam aanpakken. Door operationele factoren op dezelfde plaats te visualiseren wordt de impact op de omgeving inclusief de uitstoot van CO2 in de lucht in kaart gebracht waardoor beslissingen op basis van duidelijke informatie kunnen worden genomen.

Voordelen

Groeien

Groei op een duurzame manier door gebruik te maken van het ArcGIS-platform om analyses te doen.

Milieu

Impact op de leefomgeving voorspellen van toekomstige veranderingen op de luchthaven.

Visualiseer

Bekijk met het ArcGIS-platform de impact die beslissingen kunnen nemen voor het milieu.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Open Data

Met ArcGIS Open Data kunt u een publieke pagina creƫren om snel en eenvoudig uw open data te delen. ArcGIS Open Data is een door Esri gehoste en beheerde oplossing, opgenomen in ArcGIS Online.

Lees meer over ArcGIS Open Data

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server