Informatie delen met verschillende afdelingen.

Belangrijke informatie is vaak op meerdere afdelingen beschikbaar, maar moeilijk up-to-date te houden. Samenwerken met andere afdelingen is lastiger als niet over dezelfde informatie wordt gesproken. Met effectief datamanagement zorgt u voor beter inzicht in de grote hoeveelheid data voor iedere betrokkene. Een gedeeld beeld met welke assets in de omgeving zijn, wat de impact op de klantbeleving is en welke afdelingen hier bij betrokken bij zijn. Zo zorgt ervoor dat het asfalteren buiten bij de gate ervoor dat de gate daadwerkelijk gesloten is. Dat is meteen het ideale moment voor onderhoud van bijvoorbeeld de roltrappen in de gate. Maar schoonmaken van de toiletten is dan juist niet nodig. Door van elkaar te weten wat waar gebeurt is het mogelijk om de luchthaven efficiƫnter te beheren.

Voordelen

Betere samenwerking

Een systeem met een viewer voor alle assets maakt het mogelijk dat alle afdelingen beschikken over de laatste actuele en nauwkeurige informatie.

Kostenreductie

Door het delen van informatie tussen verschillende afdelingen kunnen veel kosten bespaard worden.

Verhoging productiviteit

Effectief datamanagement zorgt voor betere inzichten. Met het tonen van gegevens op de kaart wordt de productiviteit verhoogt.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creƫren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS