Een belangrijke rol in werkprocessen.

Natuur- en landschapsorganisaties werken vooral buiten: in al uw werkprocessen speelt de locatie een rol. Of het nu gaat om het voorbereiden van een subsidieaanvraag, het beheren van een terrein of vastgoed, het aansturen van een aannemer, het monitoren van flora en fauna of het werven en voorlichten van het publiek. Het ArcGIS-platform ondersteunt al deze processen. U kunt data van, bijvoorbeeld flora en fauna, terreinen, of recreatieobjecten inzichtelijk maken op een kaart. De kaarten kunnen worden gedeeld via webapplicaties, mobiele apps of een samenwerkingsportaal om zo u en uw stakeholders te ondersteunen bij het maken van beslissingen.

"Door de communicatie-afdeling te betrekken kunnen we ons verhaal aan een breed publiek vertellen met kaarten en StoryMaps."

Ludo Nijsten, Adviseur Geografie, WNF

Informeren

Apps en webapplicaties bieden de mogelijkheid voor nauwe interactie met vrijwilligers en het publiek.

Ketensamenwerking

Deel natuurdoeltypen- en ambitiekaarten tussen TBO’s en de provincie om optimaal samen te werken.

Apps

Met ArcGIS zijn apps te configureren voor publiek, vrijwilligers en eigen medewerkers.

Artikelen

Meer artikelen

Bij Hoogheemraadschap Rijnland vinden ze een app heel normaal

Iedereen kent ze wel: de nostalgische blauwe peilschalen, die de waterstand aangeven ten opzichte van het NAP. Met regelmaat wordt de hoogte van het water geregistreerd om het peil te beheren. Dit peilbeheer zorgt voor waterveiligheid. Het waterschap kan met de gegevens over waterhoogte haar
gemalen, stuwen, inlaten, duikers en peilbuizen goed bedienen. Lees meer

Leefomgeving Drenthe op de kaart

Een belangrijk onderdeel van onze leefomgeving is de natuur. Stichtingen zoals Het Drentse Landschap zetten zich in om de natuur te beschermen, te monitoren, te beheren en te laten beleven. Informatie via kaarten is daarbij onmisbaar. Lees meer

Video's

Voor het onderhouden van het hoogspanningsnet gebruikt Verheij Integrale groenzorg een integrale oplossing van Esri. Zowel de aannemer als de hoogspanningsbeheerder, de rentmeesters en de ecoloog werken in hetzelfde systeem. Iedereen is op de hoogte van zijn taken en de vorderingen.


WNF onderzoekt de oorzaken van ontbossing en hoe dat kan worden tegengegaan. Dit gebeurt met de lokale partners. ArcGIS is een verbindende schakel.  


 


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.