Op een duurzame manier olie en gas winnen.

Het wordt steeds belangrijker geworden om op een efficiƫnte, veilige en duurzame manier olie en gas te winnen. Richtlijnen worden steeds verder aangescherpt en uw assets moeten voldoen aan hoge eisen. Met de krachtige analysetools van het ArcGIS-platform kunt u relaties en patronen ontdekken, complexe vraagstukken beantwoorden en goed afgewogen besluiten nemen. Zo kunt u ondanks de hogere eisen aardgas en olie winnen: uw assets beheren en bepalen waar een put geboord moet worden of vastellen wat de optimale route is van een pijplijn.

"GIS speelt een cruciale rol in het creëren van nieuwe inzichten, risicomanagement, gezondheid, veiligheid, milieu en uiteraard ook voor kostenbesparingen."

Jack Verouden, Chief Surveyor, Shell Exploratie en Productie

Artikelen

Meer artikelen

Incidentenbestrijding bij Shell met ArcGIS

Voor Shell is het ArcGIS-platform cruciaal bij incidentenbestrijding. Voor het plannen en het uitvoeren van de reactie op de ramp. De kaarten bieden een Common Operating Picture aan iedereen die dan betrokken is.

Esri voegt AHN2 toe aan Esri World Elevation Service

Esri heeft besloten de beschikbare AHN2-data in de Esri World Elevation Service (een service met wereldwijde hoogtegegevens) toe te voegen. Het hoogtebestand dat is toegevoegd is hiervoor speciaal samengesteld, gebaseerd op de ruwe puntenwolken van het AHN2.
Lees meer

Demo's


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.