Innovatief en aantrekkelijk onderwijs.

ArcGIS maakt het werken met locatiegegevens binnen het onderwijs innovatief en aantrekkelijk. Daarnaast zorgt het ervoor dat leerlingen de lesstof leuker vinden en beter onthouden.
In de maatschappij en binnen professionele organisaties wordt er steeds meer gewerkt met locatiegegevens. Het is daarom belangrijk om als onderwijssector hierin mee te gaan. Zo kunnen studenten en leerlingen werken met de nieuwste technologie om ze zo op te leiden als werknemer van de toekomst.

Artikelen

Meer artikelen

Esri Young Scholar Maud Soetens vertelt over haar ervaringen op de Esri User Conference

De Nederlandse Esri Young Scholar Maud Soetens nam in juli deel aan de Esri International User Conference. Zij presenteerde er onder meer haar StoryMap “Atlas van het hoofdwatersysteem Zuid Nederland”. Zij vertelt over haar ervaringen.

Maud Soetens wint Esri Young Scholars Award 2017 met Rijkswaterstaat-kaart

Maud Soetens, student aan de HAS Hogeschool, heeft de Esri Young Scholars Award 2017 van Nederland gewonnen. Haar StoryMap, Atlas van het hoofdwatersysteem Zuid Nederland, onderdeel van haar stage bij Rijkswaterstaat, is door de jury aangewezen als beste inzending.

Esri Young Scholar Ken Arts vertelt over zijn ervaringen op de Esri User Conference

De Nederlandse Esri Young Scholar Ken Arts nam in juli deel aan de Esri International User Conference. Hij presenteerde er onder meer zijn StoryMap. “Atlas van de Ondergrond van Eindhoven”.

Directeur-generaal Alida Oppers op werkbezoek bij het DevelsteinCollege

Zwijndrecht – Nieuwe ICT-toepassingen binnen het onderwijs. Daarover bracht directeur-generaal Primair en Voortgezet Onderwijs bij het ministerie van OCW, Alida Oppers, op 7 september een werkbezoek aan de middelbare scholengemeenschap DevelsteinCollege in Zwijndrecht.


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.