Uw studenten voorbereiden op de toekomst.

In het hoger onderwijs leren uw studenten steeds meer met GIS hun opgedane kennis en vaardigheden toe te passen in projecten en leren zo te werken met de nieuwste technologie. Uw studenten worden hierdoor voorbereid op het werkende leven, waar GIS een belangrijke rol kan spelen.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creƫren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Esri CityEngine

Esri CityEngine ondersteunt stedenbouw, architectuur en design. 3D-visualisaties bieden u de mogelijkheid om de ruimtelijke relatie van projecten in te zien of de haalbaarheid van plannen en de effecten van geplande ontwikkelingen te evalueren.

Lees meer over Esri CityEngine