Samen werken aan orde en veiligheid.

Bij rampenbestrijding en crisisbeheersing is samenwerking belangrijk tussen de verschillende hulpdiensten. Goede informatievoorziening tussen de hulpdiensten en één gedeeld beeld is cruciaal om snel de juiste beslissingen te nemen. Het ArcGIS-platform helpt hierbij. ArcGIS zorgt ervoor dat benodigde data centraal via een kaart beschikbaar wordt gesteld. Of u nu vanuit de meldkamer opereert of als hulpverlener ter plaatse bent; u werkt vanuit één Common Operational Picture.

Thema's

Business Intelligence

De kracht van Business Intelligence (BI) ligt in het ontdekken van patronen door analyses uit te voeren door een combinatie te maken van grote hoeveelheden data met verschillende organisatie eenheden.
Meer over Business Intelligence

Inspecties

Voer inspecties uit in het veld en deel de informatie direct met de medewerker op kantoor. Zo beschikt iedereen over een eenduidig beeld.
Meer over inspecteren met Collector for ArcGIS

Realtime informatie

Met het ArcGIS-platform kunt u realtime informatie op een kaart weergeven waardoor u altijd beschikt over het meest actuele beeld wanneer u beslissingen moet nemen.
Lees meer over een realtime product

Artikelen

Meer artikelen

ArcGIS-platform zorgt voor eenduidig beeld bij Meldkamer Midden- en West-Brabant

Het geografisch informatiesysteem (GIS) van de gemeenschappelijke Meldkamer Midden- en West-Brabant is onlangs geüpdatet. Het bestaande GIS van Tensing heeft nu het ArcGIS-platform van Esri als basis.
Lees meer

Esri voegt nieuwe content toe aan ArcGIS-platform

Tijdens de plenaire sessie op de Esri GIS Tech is vandaag aangekondigd dat Esri Nederland nieuwe content toegevoegd heeft aan het ArcGIS-platform.
Lees meer


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.