Communicatie als een service.

We gebruiken onze smartphone op een andere manier, waardoor het dataverkeer explosief groeit. Daarnaast is de verwachting die we hebben van aanbieders hoger geworden. Deze veranderingen en trends beïnvloeden het beleid in de telecom en IT-sector. Geografie speelt een belangrijke rol in: de ligging van uw telefonienetwerk, de uitrol van nieuwe technologie, actuele dekkingsinformatie, storingen van het netwerk. Het ArcGIS-platform helpt u om keuzes te maken door bijvoorbeeld een realtime overzicht van blocked/dropped calls per regio.

Thema's

Klanttevredenheid

Verzorg met het ArcGIS-platform transparante communicatie naar uw klanten, wat leidt tot een hogere tevredeneheid.
Meer over klanttevredenheid

Nieuwe technologieën

Met het ArcGIS-platform bent u flexibel in de planning en uitrol van nieuwe technologieën.
Meer informatie over nieuwe technologieën

Verhogen efficiency

Verhoog de kwaliteit van uw netwerk en servicegraad met inzet van het ArcGIS-platform.
Meer over verhogen efficiency

Artikelen

Meer artikelen

Nieuw: meer zoomniveau’s beschikbaar voor basiskaarten ArcGIS Content

Er is een aantal verbeteringen doorgevoerd op het gebied van ArcGIS Content. Zo zijn er twee extra zoomniveau’s toegevoegd aan de diverse basiskaarten, waardoor het mogelijk is om in te zoomen tot op schaal 1:187,5.
Lees meer

Street Smart van CycloMedia nu als ArcGIS Online-app beschikbaar in de ArcGIS Marketplace

Street Smart van CycloMedia is nu als ArcGIS Online-app beschikbaar in de ArcGIS Marketplace. CycloMedia is daarmee de eerste Nederlandse Esri partner is die een app in de ArcGIS Marketplace heeft.
Lees meer

Demo's


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.