Communicatie als een service.

We gebruiken onze smartphone op een andere manier, waardoor het dataverkeer explosief groeit. Daarnaast is de verwachting die we hebben van aanbieders hoger geworden. Deze veranderingen en trends beïnvloeden het beleid in de telecom en IT-sector. Geografie speelt een belangrijke rol in: de ligging van uw telefonienetwerk, de uitrol van nieuwe technologie, actuele dekkingsinformatie, storingen van het netwerk. Het ArcGIS-platform helpt u om keuzes te maken door bijvoorbeeld een realtime overzicht van blocked/dropped calls per regio.

Thema's

Klanttevredenheid

Verzorg met het ArcGIS-platform transparante communicatie naar uw klanten, wat leidt tot een hogere tevredenheid.
Meer over klanttevredenheid

Nieuwe technologieën

Met het ArcGIS-platform bent u flexibel in de planning en uitrol van nieuwe technologieën.
Meer informatie over nieuwe technologieën

Verhogen efficiency

Verhoog de kwaliteit van uw netwerk en servicegraad met inzet van het ArcGIS-platform.
Meer over verhogen efficiency

Artikelen

Meer artikelen

Nieuw dashboard voor Telecom-bedrijven

Het nieuwe Telecom-dashboard, ontwikkeld door Esri, geeft organisaties de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de status van hun vaste of glasvezelnetwerken. Het dashboard bevat allerlei informatie en een overzichtelijke kaart. De gebruiker kan op een intuïtieve manier ontdekken wat er staat.
Lees meer

Waarom locatie belangrijk is

We bewegen steeds sneller naar een 'connected' wereld. De mogelijkheden voor de telecommarkt zijn significant. Van nieuwe connectiviteitsaanbod tot een Internet of Things-infrastructuur die helpt om deel te nemen aan de data markt. Omdat alles wat met IoT te maken heeft gebaseerd is op een locatie, is het gebruiken van een GIS cruciaal. Lees het E-book om te ontdekken hoe GIS een rol speel bij IoT voor Telecomaanbieders.

Download whitepaper

Utilities gaan naar één geografisch systeem

In de utility-sector wordt de registratie en het ontsluiten van data steeds vaker vanuit één systeem gedaan. Daar schrijft vakblad GIS-Magazine over in het artikel 'Assetdata registreren, delen en analyseren'. ArcGIS wordt binnenkort ook als een 'System of Records' ingezet; het nieuwe informatiemodel Utility Network Management maakt dit mogelijk. Het ArcGIS-platform biedt ook nieuwe mogelijkheden, vertelt Martin Lubach in GIS-Magazine.

AGCOM brengt internetnetwerk Italië in kaart

AGCOM, Telecom leverancier in Italië vertelt in de video hoe zij ArcGIS inzetten om beschikbare internetnetwerken in Italië in kaart te brengen. Zij hebben een portaal neergezet waar informatie over de infrastructuur en de diensten te vinden is. Te denken valt aan informatie over koper en glasvezel, draadloze technologie en 2G-, 3G- en 4G-cellulaire netwerken. Bekijk hier de video.

Demo's


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.