Optimaal gebruik maken van locatie.

Waar een gebouw zich bevindt bepaalt voor een groot deel de aantrekkingskracht, de waarde en het succes. De meest succesvolle vastgoedbedrijven gaan echter nog een stap verder door de locatie van een pand te combineren met wat er in de omgeving speelt. U krijgt met geografische analyses meer inzicht in patronen en verbanden.Via de kaart kunt u altijd en overal inzicht krijgen in de waarde en omstandigheden van uw vastgoed. Denk hierbij aan de looptijd van de contracten, demografische samenstelling van de omgeving en de bereikbaarheid en bezettingsgraad van uw vastgoed. Door informatie te combineren, analyseren en visualiseren krijgt u meer inzicht en kunt u betere beslissingen nemen.

"We’ve gone from a siloed company to a truly connected company on a global scale, thanks to Esri GIS and location analytics."

Dr. Wayne Gearey, Senior Vice President, Jones Lang LaSalle

Artikelen

Meer artikelen

ArcGIS-platform vaste waarde voor Cushmann & Wakefield

Vastgoedadviseurs presenteren data standaard in een tabel of een grafiek. Cushman & Wakefield gebruikt daarnaast ook de kaart om tot betere inzichten te komen. Omdat vastgoeddata een locatie heeft en de omgeving invloed op die locatie uitoefent kwam er steeds meer vraag om informatie geografisch te visualiseren.

Lees meer

Onderscheiding voor Rijksvastgoedbedrijf om aanpak geo-informatie

Het Rijksvastgoedbedrijf van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is tijdens de Esri GIS Conferentie 2015 bekroond met de Nederlandse ‘Enterprise GIS Award’. De award is een erkenning van Esri Nederland voor de aanpak en de vooruitstrevende ambities van het Rijksvastgoedbedrijf.
Lees meer

Video's


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.