Optimaal gebruik maken van locatie.

Waar een gebouw zich bevindt bepaalt voor een groot deel de aantrekkingskracht, de waarde en het succes. De meest succesvolle vastgoedbedrijven gaan echter nog een stap verder door de locatie van een pand te combineren met wat er in de omgeving speelt. U krijgt met geografische analyses meer inzicht in patronen en verbanden.Via de kaart kunt u altijd en overal inzicht krijgen in de waarde en omstandigheden van uw vastgoed. Denk hierbij aan de looptijd van de contracten, demografische samenstelling van de omgeving en de bereikbaarheid en bezettingsgraad van uw vastgoed. Door informatie te combineren, analyseren en visualiseren krijgt u meer inzicht en kunt u betere beslissingen nemen.

"We’ve gone from a siloed company to a truly connected company on a global scale, thanks to Esri GIS and location analytics."

Dr. Wayne Gearey, Senior Vice President, Jones Lang LaSalle

Artikelen

Meer artikelen

Esri organiseert samen met haar partners het tweede Europese Geo Business Seminar

Tijdens dit kosteloze evenement, op 21 maart, komt de Europese community van marktonderzoekers, locatieplanners en -analisten, projectontwikkelaars, vastgoedanalisten en geomarketing-specialisten samen. Zij bespreken hoe zij geo-informatie en andere gegevens inzetten om winkels en retail-assets kunnen plannen of verplaatsen.
Lees meer

Utrecht heeft de beste binnenstad van Nederland

Utrecht heeft de beste binnenstad van Nederland. Dat is de uitslag van de Ranking Retail 2017-lijst van vastgoedbureau JLL. In het onderzoek, waarbij onder meer gebruik is gemaakt van het ArcGIS-platform, laat Utrecht hiermee Amsterdam en Den Haag op de tweede en derde plaats achter zich eindigen. De reden dat Utrecht zo hoog scoort is volgens het onderzoek ‘de aanwezige balans tussen winkels, leisure, restaurants en cafés in het hart van Utrecht en de beleggers activiteit van de afgelopen jaren.’ Lees meer in het rapport van JLL.

Lees meer

Video's


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.