Schoon water uit de kraan.

Water is een eerste levensbehoefte voor mensen en de maatschappij. Drinkwaterbedrijven zijn altijd bezig om drinkwater van topkwaliteit te leveren. U moet water winnen en zuiveren tegen de laagste kosten. Weten wat waar in het waternetwerk gebeurt is daarom cruciaal. Natuurlijk wilt u ook storingsinformatie meteen gemeld krijgen. ArcGIS geeft dit inzicht. Ook als het gaat om waar uw monteurs in het grote werkgebied zijn en waar via social media #bruinwater wordt gemeld. Iedereen kan zo schoon water blijven drinken.

"We kunnen veel sneller inspringen op lekken in het netwerk, waardoor klanten geen of minder hinder ondervinden."

Erik Driessen, innovatiemanager Vitens

Thema's

Distributie

Transport van water zonder storingen en capaciteitsproblemen door informatie uit inspecties, onderhoud en metingen te visualiseren op een kaart.
Meer over distributie

Productie

Goede balans tussen waterwinning in beschermde natuurgebieden, de natuur en recreatie met krachtige geografische analyses.
Meer over productie

Realtime

Inzicht in live informatie uit het ondergrondse netwerk en social media via een interactieve kaart.

Meer over realtime

Artikelen

Meer artikelen

Esri zet volop in op utility netwerk beheer

GIS-marktleider Esri brengt deze week de eerste release van de ArcGIS Utility Network Management-extensie uit. Met de ArcGIS Utility Network Management-extensie zijn organisaties in staat om alle assets van hun drinkwaternet, gasnet of elektriciteitsnet te modelleren, editen en analyseren. Lees meer

StoryMap integratie met andere systemen

Benieuwd hoe het Waterbedrijf Groningen, Waterschap Rijn en IJssel en Schiphol gebruik maken van ArcGIS bij het registreren van hun assets? Bekijk dan de StoryMap ArcGIS voor Assetmanagement. Bekijk de StoryMap


 

Heeft u een vraag?

Esri-medewerkers helpen u graag verder. We vertellen u graag meer over hoe u het ArcGIS-platform succesvol kunt inzetten in uw organisatie. We helpen u ook graag verder met specifieke producten, offertes en technische vragen of ondersteuning.