Innovatie in techhoek

6 april 2017

Tijdens de Esri GIS Tech is dit jaar een techhoek te vinden met innovatieve digitale kaarttechnologie. Het is in deze techhoek te merken dat digitale kaarten weer een volgende stap hebben gezet. Ontwikkelingen laten dat zien in 3D (en Virtual Reality), verwerking van dronebeelden en via Samsung Gear VR kunnen zien wat er onder de grond is. 

Deelnemers kunnen zelf ervaren hoe ze hun eigen stad in 3D kunnen opbouwen en vervolgens bekijken via de Samsung Gear VR. In de techhoek staat ook een dronekooi. Er wordt getoond hoe van dronefoto’s digitale 3D-informatieproducten gemaakt kunnen worden, waaronder een hoogtekaart en een puntenwolk. Verder demonstreert de gemeente Rotterdam haar pilot. Bezoekers kunnen met de Microsoft HoloLens het stadhuis en vooral de buizen en leidingennetwerk onder de grond zien. 

Meer informatie en inschrijven

Kijk op esri.nl/gistech voor meer informatie over het evenement of om in te schrijven, zodat u de technologie in de techhoek zelf kan ervaren (inschrijven kan nog tot en met vrijdag 7 april 2017). 

E-mail voor meer informatie naar