Esri-netwerk verwelkomt Accenture als Silver Partner

16 mei 2018

Ter versterking van het wereldwijde Esri Partner Network is Accenture toegetreden als Silver Partner. Accenture is een consultancybedrijf dat wereldwijd opereert. De nieuwe Esri-partner biedt diensten en oplossingen aan op het vlak van strategie, consultancy, digital, technologie en operationele dienstverlening. Door middel van het stimuleren van innovatie verbetert Accenture de manier waarop de wereld werkt en leeft. Het bedrijf ziet voor ArcGIS een belangrijke rol weggelegd.

Soeradj Raghunath, Senior Manager bij Accenture licht toe: "Esri heeft met de recente ontwikkelingen rondom ArcGIS duidelijk een platform voor de toekomst neergezet. We zien het enthousiasme in toenemende mate bij onze utility-klanten groeien. Dit partnership stelt ons in staat onze kennis, ervaring en slagkracht binnen de utilitysector nog makkelijker met elkaar te delen en vooral ook te bundelen en zo onze klanten nóg beter van dienst te zijn bij het digitaliseren van hun energienetwerken."

Jort Engels, partnermanager van Esri Nederland, is enthousiast over het partnership: "Accenture heeft een stevige footprint in de Nederlandse utilitysector. GIS staat in dat domein niet op zichzelf en integratie met systemen als EAM, DMS en CRM-systemen zijn steeds vaker een noodzaak. Juist de integratie van dergelijke systemen leidt voor utilitybedrijven tot inzichten en voordelen in bijvoorbeeld processen rondom storing, onderhoud en klantcontact."