Esri presenteert op het Beyond Data Event

27 maart 2018

Op donderdag 29 maart vindt in Eindhoven het Beyond Data Event plaats, hét data-evenement voor iedereen die zich in slimme steden en smart communities bezighoudt met dataprojecten. Koplopers op het gebied van gerealiseerde (open) data projecten uit binnen- en buitenland delen hun ervaringen op het podium. Ook Esri is onderdeel van dit programma.

Esri in het programma 

Naast Amen Ra Mashariki (analytics lead bij Esri), presenteren Rianne van Lomm (sr. analyst, bij gemeente Eindhoven) en Bert Vermeij (sr. consultant bij Esri Nederland) tijdens de middagsessie ‘Urban spatial analyses – creating a time-space window on the city’ van het Beyond Data Event. Tijdens deze presentatie delen zij hun ervaring, aan de hand van een gezamenlijk project bij gemeente Eindhoven waarbij het ArcGIS-platform als basis diende.  Uniek in dit traject is de werkwijze en de samenwerking tussen verschillende disciplines in de gemeente.
Zij vertellen hoe data, kaarten en analyses met elkaar verbonden zijn en hoe geografie verder gaat dan alleen data en patronen. Ze presenteren ook hoe trends en inzichten naar voren komen rondom maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid en veiligheid. Ook is Esri Nederland aanwezig op een stand. 

Beyond Data Event: wat kunt u nog meer verwachten? 

Naast presentaties van keynote sprekers, kunnen deelnemers op het Beyond Data Event in gesprek over geïmplementeerde projecten, samenwerkingen en succesverhalen. Praktijkprojecten van steden, corporaties, onderzoeksinstellingen, maar ook innovatieve startups dagen uit om tot nieuwe inzichten te komen. Ook is er aandacht voor organisaties die onderzoek doen voor het opzetten van een open data project, informatie willen vergaren en ideeën uit willen wisselen om een succesvol project te kunnen starten.

Meer informatie

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over wat het ArcGIS-platform voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Esri Nederland via +31(0)10 217 07 00 of stuur een e-mail naar .