ArcGIS Gebruikers Groep Nederland duikt in thema 'GIS en statistiek'

5 november 2015

De combinatie GIS en statistiek biedt het beste van twee werelden: geo-mensen zien bij uitstek dat er ruimtelijke samenhangen zijn tussen verschijnselen en willen die graag op de kaart tonen, statistici zijn altijd op zoek naar manieren om hun informatie inzichtelijk te presenteren. Daarom houdt de ArcGIS Gebruikers Groep Nederland (AGGN) op donderdagmiddag 19 november een gebruikersmiddag met het thema 'GIS en statistiek: er gaat een wereld voor je open!'

Op bezoek bij het CBS 

Tijdens de gebruikersmiddag bij het CBS in den Haag laat het CBS zien wat er aan gegevenssets beschikbaar is en welke ArcGIS-producten het meest geschikt zijn om er mee te werken. Daarnaast laten 2 gemeenten zien wat er in de gemeentelijke werkpraktijk al met 'statistiek op de kaart' gebeurt.

Uitnodiging

Leden van de AGGN zijn van harte welkom, samen met hun collega's die zich met statistiek bezig houden. "Kom samen naar de gebruikersmiddag en kijk hoe de twee werelden elkaar kunnen versterken", zegt bestuurslid Heidi van der Vloet. Deelname is gratis voor leden en hun collega's.

Meer informatie

Lees meer over de AGGN-gebruikersmiddag

E-mail voor meer informatie naar