Terugkijken op Esri GIS Conferentie 2015

25 september 2015

Ruim 1500 mensen namen deel aan de 22e Esri GIS Conferentie. Dit jaar vond het jaarlijkse evenement opnieuw plaats in het Beurs-WTC in Rotterdam. Terugkijken op het evenement kan met de video's, het live blog, de dagverslagen en het nieuws. 

200 jaar topografie

Het Kadaster viert dit jaar 200 jaar topografie en voor die gelegenheid kwamen Ulrike Schild-Kamlah, hoofd afdeling Geo-Informatie van het Kadaster en Vincent van Altena, sr. GIS-specialist van het Kadaster op het podium. Zij presenteerden de Topotijdreis
Lees het nieuwsbericht Kadaster: 'wie jarig is, trakteert!'

Enterprise GIS Award

Het Rijksvastgoedbedrijf van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is tijdens de Esri GIS Conferentie 2015 bekroond met de Nederlandse ‘Enterprise GIS Award’. De award is een erkenning van Esri Nederland.  
Lees het nieuwsbericht Onderscheiding voor Rijksvastgoedbedrijf om aanpak geo-informatie

3D-basiskaart van Nederland

Steeds meer data is via het ArcGIS-platform beschikbaar om meteen mee aan de slag te gaan. Esri Nederland presenteerde de 3D-basiskaart van Nederland, inclusief gebouwen (gekleurd op functie). De 3D-data is (in bèta) in de browser te bekijken en in het hele ArcGIS-platform. 
Lees het nieuwsbericht Esri voegt nieuwe content toe aan het ArcGIS-platform

Gedurende de conferentie werd mee-getwitterd door bezoekers via #EsriGC en via het live blog was de conferentie de hele dag te volgen.

Meer informatie

E-mail voor meer informatie naar