Esri International User Conference van start

21 juli 2015

De eerste dag van de Esri International User Conference ging maandag 20 juli van start in het Convention Center van San Diego. Centraal stond het thema ‘Applied Geography’, vanaf nu ook de nieuwe slogan van Esri. Van maandag tot en met vrijdag nemen meer dan 16.000 bezoekers deel aan (plenaire) sessies over GIS en bezoeken ze de beursvloer. Meer dan 50 Nederlanders nemen deel. 

´╗┐Jack Dangermond opende de user conference door het verwelkomen van de deelnemers, afkomstig uit meer dan 130 landen. Daarna volgde het visieverhaal, werden er awards uitgereikt en presenteerde Esri de nieuwe ontwikkelingen. 

Er zijn meer Nederlanders aanwezig dan andere jaren. Ook zijn er Nederlandse bijdragen aan het programma. HAS Hogeschool gaf vooraf een presentatie op de Education Summit. Anne van der Veen (hij won de Young Scholar) gaf een presentatie op de Map Gallery. Andreas Hoogeveen van RoyalHaskoningDHV geeft samen met Caspers van der Woord een presentatie: Pipeline Management and Rights of Way in the Dutch Minister of Defensie.

Bekijk video's van de eerste dag van de Esri International User Conference...

Volg de Esri UC via @EsriUC op Twitter en via de website.´╗┐