Esri Nederland neemt deel aan het Ultimo Congres

13 april 2016

Veranderingen volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Een boordevol programma tijdens het Ultimo Congres in 't Spant! (Bussum) op 14 april benadrukt deze ontwikkelingen. Ook Esri Nederland is hier aanwezig met een stand. Bezoekers kunnen de stand van Esri Nederland bezoeken om te ontdekken wat ArcGIS voor voordelen oplevert. 

Silver partner van Esri Nederland

Ultimo Software Solutions bv is sinds 1988 al actief is in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Ultimo is Silver partner van Esri Nederland.

Programma

Tijdens het Ultimo Congres lanceert Ultimo een groot aantal nieuwe features en functies van hun software. Welke dat allemaal zijn, is nog een verrassing. Naast de nieuwe gebruikersinterface, is er in elk geval aandacht voor persoonlijke dashboards en stuurinformatie. Ook wordt de masterclass Leiderschap & Verandering gegeven door Dr. Ben Tiggelaar en wordt in de parallelsessie ingegaan op de Enterprise Asset Management & HSE. Daarnaast behandelt Ultimo tijdens een parallelle sessie de integratie met ArcGIS.

Integratie tussen ArcGIS van Esri en Infra Assetmanagement van Ultimo

De samenwerking tussen Ultimo en Esri richt zich op de Infra Assetmanagement software van Ultimo. Deze software stelt opdrachtgevers en –nemers binnen de infrasector in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op het gebied van Asset Management, met inachtneming van specifieke vraagstukken.

Door de software te koppelen aan ArcGIS worden zowel administratieve als geo-administratieve data verrijkt. Door uw Ultimo gegevens in ArcGIS op de kaart te zetten, ziet u in één oogopslag onder andere, waar uw assets zich bevinden, waar werkzaamheden uitgevoerd worden of gepland staan, hoe werkzaamheden efficiënter gepland kunnen worden. Doordat gegevens in een kaart worden weergegeven, is in direct de samenhang tussen objecten zichtbaar. Dit leidt er toe dat u op een snelle en eenvoudige manier antwoord heeft op belangrijke ruimtelijke vraagstukken. 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? E-mail dan naar