Esri Nederland wil samen innoveren bij het GEOcongres

27 juni 2016

Het GEOcongres 2016 Metropoolregio Rotterdam Den Haag, staat dit jaar volledig in het teken van de thema’s Innovatie en Veiligheid. De gemeenten Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer organiseren dit jaar het congres op 30 juni. Esri Nederland is ook te gast bij het GEOcongres.

Gevarieerd aanbod 

Deze dag biedt een gevarieerd aanbod van workshops en presentaties. Samen met de gemeente Zoetermeer verzorgt Bert Vermeij, senior consultant bij Esri Nederland, een workshop: “Innovatieve geo-ideeën voor een vergrijzende stad”. Nederland en de stad vergrijzen en gemeenten moeten hierop inspelen. Geografie biedt uitkomst.

Innovatieve oplossingen

Bert Vermeij licht toe: “Met de deelnemers gaan we op zoek naar innovatieve geo-oplossingen die kunnen bijdragen aan het omgaan met dit vraagstuk. In de workshop bedenken we de oplossingen, aansluitend op het congres gaan we enkele van de beste ideeën in de praktijk beproeven in een ‘demonstrator’.”

Netwerkmogelijkheden

Het congres vindt plaats in the Dutch Innovation Factory te Zoetermeer. Tijdens deze dag is er ook volop gelegenheid te netwerken met jouw regionale collega’s. Deelname aan het congres is gratis.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze dag, bezoek de website van het GEOcongres. Benieuwd wat ArcGIS voor uw gemeente kan betekenen? Ga naar onze website: www.esri.nl of neem contact op via contact@esri.nl 010 217 07 00