Volg nu de preconference workshop over big data en GIS!

11 juli 2016

Over een paar maanden is het alweer zover: de preconference workshop. Deze editie leren deelnemers hoe zij grote hoeveelheden data van verschillende bronnen in het ArcGIS-platform kunnen organiseren, visualiseren en analyseren om vervolgens tot nieuwe inzichten te komen. Mansour Raad, senior software architect en big data-expert bij Esri Inc., komt voor deze workshop speciaal naar Nederland om zijn kennis, ervaring en inzichten te delen. 


Hoe ziet het programma eruit?

Deze workshop gaat in op een aantal essentiële aspecten van het werken met big data, waaronder het opslaan en verwerken van geo-informatie met tijdsaanduiding via verschillende systemen. Aan de hand van zijn energieke en heldere uitleg wordt duidelijk hoe alle aspecten samen komen. Dit wordt geïllustreerd met praktijkvoorbeelden. 

Mansour Raad

Met meer dan 25 jaar ervaring in GIS/IT is Mansour Raad de autoriteit op het gebied van  big data bij Esri, Inc. In deze rol heeft hij vele implementaties ondersteund op het gebied van big data GIS-oplossingen.

Praktische informatie

De workshop is op dinsdag 20 september op het kantoor van Esri in Rotterdam. Wilt u meer informatie en of inschrijven? Bekijk de website of neem contact op via opleidingen@esri.nl