Esri aanwezig op de Waterinfodag

25 februari 2016

De jaarlijkse Waterinfodag vindt dit jaar plaats op donderdag 31 maart 2016. Het is een congres waar overheden, bedrijven en kennisorganisaties samenwerken om elkaar op de hoogte te stellen over de ontwikkelingen in de informatievoorziening van de watersector. De Waterinfodag heeft een beurs, een programma en er is gelegenheid om te netwerken.

Esri is aanwezig op de beurs 

Esri is aanwezig op de beurs van de Waterinfodag op beursplaats nummer 18. Tijdens deze dag zijn experts van Esri aanwezig voor allerlei uiteenlopende vragen en advies. De Waterinfodag is interessant voor medewerkers van overheden (waterschappen, gemeenten, provincies, Rijk), bedrijven, waterleidingbedrijven, kennisorganisaties en onderwijs die betrokken zijn bij de informatievoorziening in de watersector: informatie/ICT/Geo-deskundigen, data-inwinners en -beheerders; gebruikers van data en informatiesystemen en project-, programma- en procesmanagers.

Meer informatie

U kunt zich inschrijven via de website van de Waterinfodag. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail voor meer informatie naar