Esri Nederland en Atos gaan partnership aan

29 september 2015

Atos in Nederland is onlangs toegetreden tot het Esri Partner Network als Silver-partner. Atos biedt in haar digitale diensten innovatie oplossingen aan haar klanten en verzorgt implementatie hiervan.

Kennisnetwerk

Organisaties over de hele wereld partneren met Esri om geografische problemen op te lossen via softwareoplossingen, diensten en content, gebaseerd op het ArcGIS-platform. Als Silver-partner krijgt Atos toegang tot een kennisnetwerk waarmee zij haar diensten, gebaseerd op ArcGIS, verder kan ontwikkelen en uitbouwen.

Krachten bundelen

Robert van Riessen, delivery directeur van Atos, is blij met de nieuwe samenwerking: “We zijn enthousiast om de krachten te bundelen met Esri om onze klanten betere dienstverlening te kunnen leveren. Met behulp van standaard software een specifieke informatiebehoefte kunnen invullen wordt steeds belangrijker. Zo kunnen we onze klanten laten profiteren van vlottere en beter lopende processen. We zijn ervan overtuigd dat een sterk partnerschap de beste oplossingen gaat bieden voor gezamenlijke Nederlandse klanten.”

Samenwerking intensiveren

Voor Ed van Ingen, directeur bij Esri Nederland, betekent het partnership een vervolg op de samenwerking die Atos en Esri inmiddels hebben bij een aantal strategische klanten. “Via het partnership gaan we de samenwerking intensiveren, waarbij we Atos onder meer ondersteunen in verdere kennisopbouw om onze gezamenlijke klanten succesvol te maken in het gebruik van geo-informatie.”