Esri Nederland verwelkomt Orbit GT bij het Esri Partner Network als Silver partner

16 september 2015

Orbit GT is onlangs toegetreden tot het Esri Partner Network als Silver partner. De nieuwe partner Orbit Geospatial Technologies heeft generieke oplossingen voor Mobile Mapping, die alle aanbieders van 360°-panoramafoto’s ondersteunt al dan niet gecombineerd met LIDAR Pointcloud en voor Oblieke luchtfoto’s, die eveneens alle aanbieders ondersteunt. ArcGIS for Desktop en GeoWeb, twee producten van Esri, zijn voorzien van de Orbit Mobile Mapping en Orit Oblique plugins voor het gebruik van leverancier-onafhankelijke panoramafoto’s en oblieke luchtfoto’s.

Samen bouwen aan een sterk partnerschap 

Peter Bonne, CEO van Orbit, is blij met de nieuwe samenwerking: "We zijn enthousiast over het verstrekken van onze expertise en oplossingen van Mobile Mapping en Obliek aan de Esri-community in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat samen bouwen aan een sterk partnerschap de beste oplossingen gaat bieden voor gezamenlijke Nederlandse klanten."

Versterking van het ArcGIS-platform 

Voor Jort Engels, partnermanager van Esri Nederland, is de nieuwe partner ook een aanwinst: “Door dit partnership kunnen wij 360-graden-panoramafoto’s en oblieke luchtfoto’s van verschillende leveranciers ondersteunen. Dit versterkt het ArcGIS-platform.”