32 GIS’ers leren over systeemarchitectuur

11 april 2016

Tijdens de preconference workshop van de Esri GIS Tech gingen 32 deelnemers aan de slag met de System Architecture Design Strategy, een methodiek om het ArcGIS-platform te implementeren. Dave Peters, dé expert op het gebied van system design bij Esri Inc. (VS), kwam speciaal voor deze preconference workshop naar Nederland.


ArcGIS integreren in ICT-landschap

Tijdens deze preconference workshop, een dag voor de Esri GIS Tech, liet Dave Peters de deelnemers zien hoe zij met deze methodiek aan de wensen van hun gebruikers kunnen voldoen, met een optimale prestatie, beveiliging en beschikbaarheid. Naast een introductie in de systematiek, deelde Dave de ‘best practices’ over een integrale platformimplementatie en hoe dit aansluit op de technologische trends. 

Dave Peters als gastdocent

Dave Peters, werkzaam als system integration manager bij Esri Inc. (VS), kwam speciaal voor deze preconference workshop naar Esri Nederland. Hij heeft de System Design Strategie bedacht en heeft deze binnen Esri wereldwijd al meer dan 15 jaar succesvol toegepast. Dave Peters is auteur van het Esri Press boek Building a GIS. Zijn materiaal wordt wereldwijd door Esri-distributeurs en business partners gebruikt.

Meer informatie

ArcGIS-software wordt steeds breder inzetbaar in organisaties. Dat betekent dat het belangrijk is om na te denken hoe het ArcGIS-platform is ingericht en geïntegreerd in het totale ICT-landschap. Bent u benieuwd u dit het beste kunt aanpakken? Neem voor meer informatie over dit onderwerp of over deze training contact op met Esri Nederland Opleidingen via +31 (0)10 217 07 00 of opleidingen@esri.nl.