Enthousiasme rondom ArcGIS 10.3

3 juli 2015

Februari was roadshow-maand voor ArcGIS 10.3. Meer dan 130 klanten bezochten de roadshow op één van de vier locaties. Er was veel interesse in de roadshow door de ontwikkelingen in ArcMap, in Portal for ArcGIS en door de komst van de nieuwe desktopapplicatie ArcGIS Pro.

Demo’s

Naast de presentatie werden er verschillende demo’s gegeven, waaronder een demo van ArcGIS Pro. Ernst Eijkelenboom, productconsultant bij Esri Nederland en presentator tijdens de roadshow, zei onder meer: “ArcGIS Pro is een efficiënte en snelle applicatie, heeft een overzichtelijke interface, ondersteunt meerdere lay-outs, combineert 2D en 3D in één applicatie en is een nieuwe stap in de toekomst van desktop-GIS.”

Migreren naar 10.3

Tijdens de roadshow was er veel ruimte voor interactie en vragen. Ernst Eijkelenboom merkte aan de bijeenkomsten dat er veel interesse is om te migreren naar 10.3. “Door de uitgebreide mogelijkheden in de nieuwe ArcGIS-versie, is het voor bedrijven erg interessant om te upgraden. ArcGIS Pro kan ook gewoon naast ArcMap geïnstalleerd worden.”

Informatie

Heeft u ook vragen over ArcGIS Pro dan kunt u die nalezen in onze FAQ.

Wilt u meer weten over ArcGIS 10.3 of de presentatie van de roadshow ontvangen? Neem contact op met Ernst Eijkelenboom.